BL: svéd játékvezető fúj Boriszovban a Lokinak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 17:02
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében svéd játékvezetői négyes dirigálja a Debrecen BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája selejtezőjét.

A vezetőbíró a rutinos Stefan Johannesson lesz, aki 42 éves, és 2003 óta a nemzetközi keret tagja. A stockholmi játékvezető a Bajnokok Ligája csoportkörében két meccset vezetett pályafutása során, de az Európa-ligában rendszeresen foglalkoztatják, közreműködött az egyenes kieséses szakaszban is. A BL-ben Jonas Eriksson egyik állandó alapvonali segítője.

Johannesson első nemzetközi kupameccsét éppen Magyarországon vezette, amelyen 2003 augusztusában a Ferencváros egy nullára megverte a máltai Birkirkarát.

Segítői Fredrik Nilsson és Mehmet Culum, a negyedik játékvezető Mohammed Al-Hakim lesz. Munkájukat a portugál Carlos Ferreira Matos ellenőrzi.

Magyar játékvezetői négyes működik közre Moldovában, ahol a Sheriff a Slovan Bratislavát fogadja: Vad II István, Tóth Vencel, Albert István és Andó-Szabó Sándor alkotja a kvartettet, ellenőrük az izlandi Pjetur Sigurdsson lesz.

Piller Sándor és Vágner László ellenőri feladatot kapott, előbbi a Partizan–Ludogorec meccsen a fehérorosz Alekszej Kulbakov, utóbbi a Celtic–Legia meccsen az olasz Paolo Mazzoleni munkáját ellenőrzi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik