Értékes döntetlennel térhet haza a Manchester United

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.21. 20:35
null
Hatalmas mezőnyharc, sok kihagyott hazai helyzettel (Fotó: AFP)
Nem született gól a Sevilla és a Manchester United mérkőzésén a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Sevilla (spanyol)–Manchester United (angol) 0–0
Sevilla, Ramon Sánchez Pizjuán Stadion. V: Turpin (francia).
SEVILLA: Sergio Rico – J. Navas, Mercado, Lenglet, Escudero – Banega (G. Pizarro, 90.), N’Zonzi; Sarabia – F. Vázquez, J. Correa – Muriel (S. Ramírez, 85.). Vezetőedző: Vincenzo Montella
MU: De Gea – A. Valencia, Lindelöf, Smalling, A. Young – A. Herrera (P. Pogba, 17.), Matics, McTominay – Mata (Martial, 80.), R. Lukaku, A. Sánchez (Rashford, 75.). Menedzser: José Mourinho

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Ha másra nem is, de arra jó volt a Manchester United vezetőinek és szurkolóinak a Sevilla elleni első félidő, hogy sokadszor is bebizonyosodjon számukra: David de Gea világklasszis kapus, a védelmük minden része sebezhető, és Romelu Lukaku (még?) nem klasszis középcsatár.

Az andalúziaiak annak szerfölött örülhettek, hogy egy-két megingástól eltekintve sokkal jobban futballoztak nagynevű ellenfelüknél, csakhogy helyzeteiket sorra elpuskázta a Joaquín Correa, Luis Muriel kettős, majd a sokszoros argentin válogatott védő, Gabriel Mercado okos emelését is védte De Gea.

Nem változott a mérkőzés képe a fordulás után sem, és érdekes módon nem cserélt a hazai mester, José Mourinho nagy tisztelője, Vincenzo Montella: az olasz a kispadon, maga mellett tartotta a veszélyes Nolito, Sandro Ramírez, Wissam Ben Yedder hármast.

Az utolsó öt percre csak beszállt Sandro Ramírez, de ő sem tudott a kapuba találni – értékes döntetlennel tér tehát haza a Manchester United, miután a Sevilla huszonöt kapura lövésből (ebből kilenc tartott konkrétan a kapu felületére) sem volt eredményes.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik