BL-selejtező: Karrierem szép estéje ez – Rebrov

BORBOLA BENCE (Razgrad)BORBOLA BENCE (Razgrad)
Vágólapra másolva!
2019.07.17. 22:06
null
Nguen ünnepli a gólját (Fotó: Molnár Ádám/fradi.hu)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 3–2-re nyert a bolgár Ludogorec otthonában, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójába, ahol a máltai Valletta lesz az ellenfele. Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője a találkozó után elmondta, az első perctől fogva hitt a sikerükben.

– Ez nem volt egyszerű…
– Nem bizony! – válaszolta Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője. – De ezzel pontosan tisztában voltunk. A mérkőzés előtt azt mondtam a fiúknak, csapatként jobbak vagyunk. Lehet, hogy egyénileg jobb egy-két játékosuk, de higgyék el, jobbak vagyunk. Az első perctől fogva hittem a sikerünkben, a Ludogorec jött ránk, nehéz mérkőzés volt.

– Legutóbb – kilenc hónappal ezelőtt – a Bayern Leverkusen rúgott itt három gólt. Mit szól ehhez?
– A mai mérkőzés forgatókönyve az első találkozó eredményétől függött, az elejétől jöttek ránk, de mi jókor szereztük a góljainkat, és ez rendívül fontos volt. Karrierem szép estéje ez, rászolgáltunk a sikerre.

– A máltai Valletta FC következhet. Máris odafigyel rájuk?
– Megnéztük már őket is, több videofelvételt is láttam róluk, ez nem titok. De most pihennünk kell, és csütörtöktől megkezdjük a felkészülést.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 1. KÖR, VISSZAVÁGÓ
Ludogorec (bolgár)–Ferencváros (magyar) 2–3
Razgrad,
Ludogorec Arena, 8000 néző. V: Rumsas (litván)
Ludogorec: Renan – Ikoko (Cicinho, 64.), Terziev, Moti, Nedjalkov – Góralski, Djakov – Jorginho, Marcelinho (Biton, 64.), Tchibota – Swierczok (Keserü, a szünetben). Vezetőedző: Sztojcso Sztoev
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Dvali, Heister – Ihnatenko (Sigér, 57.), Haratin – Zubkov, Skvarka, Nguen (Varga R., 61.) – Priskin (Lanzafame, 73.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov.
Gólszerző: Terziev (24.), Heister (69. – öngól), ill. Haratin (17.), Skvarka (21.), Nguen (48.)
Kiállítva:
Moti (82.)
Továbbjutott: a Ferencváros, kettős győzelemmel, 5–3-as összesítéssel

A mérkőzés összefoglalója

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik