BL: Nem lehet minket a Juventushoz hasonlítani – Pochettino

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.12. 20:15
null
Pochettino megfutotta a szokásos tiszteletköröket (Fotó: AFP)
Kedd este a nyolcaddöntős szakaszával folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája, a forduló egyik slágermeccse a Juventus–Tottenham párharc, melynek első felvonása előtt a londoni menedzser, Mauricio Pochettino beszélt csapatai esélyeiről a hivatalos sajtótájékoztatón.



„Nem lehet minket összehasonlítani Juventusszal, hiszen a torinói klub megnyert már mindent a története során, csak az előző három szezonban kétszer is eljutott a fináléig
. Természetesen a mi fiatal csapatunknak is az a célja, hogy eljusson erre a szintre – mondta a 45 éves tréner, akinek a nagyapja Torino környékéről származik, ezért neki külön érdekes lesz a találkozó. – A karrierem kezdetén arról álmodtam, hogy olyan mérkőzéseken irányítsam az enyéimet, mint például a torinói Juventus elleni összecsapás. Élvezni fogom a meccset.”

„Bátrak leszünk, és megpróbálunk nyerni, persze a kellő tisztelettel viseltetve az ellenfél iránt – folytatta az argentin menedzser. A csoportkör elején a Real Madridot és a Dortmundot tartották a kvartett két esélyesének, nem sokan hittek bennünk. A hétvégi, Arsenal elleni derbin fantasztikusan játszottunk, miért ne ismételhetnénk meg holnap?”

FEBRUÁR 13., KEDD
BAJNOKOK LIGÁJA

NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
20.45:
Juventus (olasz)–Tottenham Hotspur (angol) (Tv: M4 Sport)
20.45:
FC Basel (svájci)–Manchester City (angol) (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik