BL: nem játszik a Fradi ellen a 36-szoros román válogatott

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.13. 22:48
null
A Ludogorec győzelemmel kezdte a bajnoki idényt (Fotó: ludogorets.com)
Bolgár sajtóhírek szerint eldőlt, hogy a Ferencváros elleni BL-selejtező visszavágóján sem léphet pályára a Ludogorecben a 36-szoros román válogatott védő, Dragos Grigore, aki az első meccs előtt sérült meg. A bolgár bajnok az új bajnoki idény első fordulójában, szombaton 2–0-ra győzött.

 

A fakti.bg híre szerint a Ferencváros elleni BL-selejtező előtti tréningen megsérülő Dragos Grigore a visszavágón sem állhat a Ludogorec vezetőedzője, Sztojcso Sztoev rendelkezésére – erről a bolgár bajnok szakvezetője beszélt.

Így várhatóan ugyanazzal a védelemmel áll ki a Ludogorec a július 17-i visszavágón, mint a szerdai első, budapesti meccsen, amelyet 2–1-re a Ferencváros nyert meg. Azon a találkozón a bolgár válogatott Georgi Terziev játszott a 36-szoros román válogatott Grigore posztján, a hátvédsor közepén.

Hír még a Ludogoreccel kapcsolatban, hogy az első meccsen kisebb bokasérülést szenvedő, és a 78. percben le is cserélt lengyel középpályás, Jacek Góralski állapota javult, a visszavágón várhatóan játszik majd, de a bolgár bajnokság 1. fordulójában, szombaton elővigyázatosságból még nem lépett pályára.

A Ludogorec a szombati nyitányon, hazai pályán 2–0-ra győzött a Carszko Szelo ellen Claudiu Keserü duplájával (az első gólt 11-esből lőtte).

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ

1. MÉRKŐZÉS – JÚLIUS 10., SZERDA
Ferencváros–Ludogorec (bolgár) 2–1 (Nguen 6., Zubkov 65., ill. Swierczok 31.)

VISSZAVÁGÓ – JÚLIUS 17., SZERDA
19.30: Ludogorec
(bolgár)–FERENCVÁROS (magyar)
Razgrad, Ludogorec Aréna

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik