BL: Modric és De Jong is kiakadt az Ajax–Real után történteken

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.15. 12:02
Mint ismert, a Real Madrid 2–1-re legyőzte idegenben az Ajaxot a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első összecsapásán, Luka Modric, a madridiak sztárja és a Barcelonába tartó holland tehetség, Frenkie de Jong azonban nem a találkozón történtek miatt bukott ki kedd éjszaka…

Azt a futballisták már megszokták, hogy a találkozók után váratlan helyeken és időpontokban felbukkan egy-egy doppingellenőr.

Sokan nem kedvelik a módszereiket, különösen, ha például hajnalban, egy meccs után csöngetnek be hozzájuk, de manapság emiatt már nem sűrűn lehet panaszt hallani, mindenki elfogadta, ez így megy.

Luka Modric és Frenkie de Jong azonban a mostani teszt miatt nagyon kibukott a a holland Telegraaf beszámolója szerint.

Modric és De Jong is kiakadt az Ajax–Real után történteken (Fotó: AFP)
Modric és De Jong is kiakadt az Ajax–Real után történteken (Fotó: AFP)

Történt ugyanis, hogy a doppingellenőrök a meccs után a Real Madrid és az Ajax öltözőjének ajtaján is kopogtattak, és jelezték, a két középpályásnak kell véletlenszerű doppingellenőrzésen megjelennie.

Ez még nem is volt probléma, a baj akkor kezdődött, mikor a doppingellenőrök egy olyan szobába vezették őket, ahol egymástól kevesebb mint fél méterre, takarás nélkül kellett megtölteniük a poharat…

A hollandok úgy tudják, Modric és De Jong is kibukott a körülményeket látva, ám az ellenőrök nem engedtek, és addig nem engedték el őket, míg mintát nem produkáltak.

Ami emiatt, talán érthető módon, nem ment túl könnyen…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik