BL: Mindent megpróbáltunk, de semmi sem sikerült - Guardiola

Vágólapra másolva!
2012.04.25. 00:52
Címkék
A Barcelona vezetőedzője, Josep Guardiola egyelőre nem talál magyarázatot a Chelsea elleni Bajnokok ligája-kudarcra. A szakember arról is szót ejtett, hogy hamarosan a jövőjéről is el kell beszélgetnie a klub elnökével, Sandro Rosell-lel.

„Mindent megpróbáltunk, de semmi nem jött be. Nem tehetünk mást, gratulálnunk kell a Chelsea-nek. A kulcsmomentumokban nem voltunk sikeresek. Nagyon sok helyzetünk volt, és egy tizenegyesünk is, de nem volt elég. Most túl kell tennünk magunkat a történteken, előre kell tekintenünk – nyilatkozta Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője a Chelsea-vel szembeni BL-búcsú után. – Az elmúlt négy évben nagyon jól szerepeltünk a sorozatban, de valamikor nyersz, valamikor veszítesz, ilyen a sport.”

„Mindenki láthatta, hogy mindent kiadtunk magunkból. Nem tudom megmondani, hogy mit rontottunk el" – tette hozzá a szakember, aki a következő napok teendőiről is beszélt.

„Holnap ugyanúgy tesszük tovább a dolgunkat, ahogy eddig. Ki kell elemeznünk, hogy milyen állapotban vannak a játékosaink, ki mennyit futott a mérkőzésen, aztán néhány nap múlva Rosell elnökkel is beszélgetni fogok, hogy döntsünk a jövőmről" – idézi a Marca Guardiolát, akinek a szezon végén lejár a szerződése a Barcelonánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik