BL: megröntgenezték Szalahot, Egyiptomban bizakodnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.27. 09:05
null
Szalah vigasztalhatatlan volt (Fotó: AFP)
Sírva hagyta el a pályát a szombati Bajnokok Ligája-döntőben Mohamed Szalah, aki a 30. percben Sergio Ramosszal akadt össze, és a sérülése miatt azonnal le kellett cserélni. A Liverpool klasszis labdarúgóját még szombaton megröntgenezték, ami után kiderült, hogy az egyiptominak vállsérülése van.

„Egy biztos, ez nagyon súlyos sérülés. Kórházba vitték, ahol röntgenezik. Nem lehet tudni, hogy kulcscsont vagy váll, de nagyon aggasztó a helyzet” – mondta a lefújás után Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere.

Szalahot még az este folyamán megröntgenezték: az eredmények szerint az egyiptomi vállában megsérült az egyik szalag, és bár egyelőre nem lehet tudni, hogy a támadónak pontosan mennyit kell kihagynia, az egyiptomi szövetség hivatalos Twitter-oldala arról számolt be, hogy a Liverpool orvosainak véleményét figyelembe véve bizakodóak lehetnek Szalah világbajnoki szereplését illetően.

Az egyiptomi válogatott – amely 28 év után lehet ott ismét a tornán – a június 14-én kezdődő oroszországi világbajnokságon az uruguayi, a házigazda orosz és a szaúdi együttessel találkozik az A-csoportban.

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
Real Madrid
(spanyol)Liverpool (angol) 3–1 (0–0)
Kijev, Olimpiai Stadion, 61 561 néző.Vezette: Milorad Mazsics (szerb)
REAL MADRID: K. Navas – Carvajal (Nacho, 37.), S. Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco (Bale, 61.), Benzema (Asensio, 89.), C. Ronaldo.Vezetőedző:Zinédine Zidane
LIVERPOOL:Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner (Emre Can, 83.) – Szalah (Lallana, 30.), Firmino, Mané.Menedzser:Jürgen Klopp
Gólszerzők: Benzema (51.), Bale (64., 83.), ill. Mané (55.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik