HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.07.28 21:12 Frissítve: 2014.11.06 01:33

BL: a DVSC-t nem a bosszú hajtja, a BATE-nél magabiztosak

Kondás Elemér, a DVSC-Teva és Aljakszandr Jermakovics, a BATE Boriszov vezetőedzője is megtartotta sajtótájékoztatóját a két csapat keddi Bajnokok Ligája–selejtező mérkőzése előtt.

 

„Láttuk a BATE Skënderbeu elleni párharcát és egy bajnokiját. Az albánok ellen jól kontráztak. Fehéroroszországban és a visszavágón is megvoltak a helyzeteik. Miután a Skënderbeu otthonában vezetést szereztek, az albánok jobban kitámadtak, így a fehéroroszok tudtak kontrázni, de a hazaiaknak is megvoltak a lehetőségeik. A BATE mindkét meccsen szervezetten futballozott, látszott, hogy egységes gárda” – idézi a dvsc.hu Kondás Elemér szavait a fehérorosz ellenfélről.

„A két évvel ezelőtti csapathoz képest változott a keretünk, de a magja megmaradt, és ugyanazt a masszív játékot játsszák, mint akkor. Sokat elmond, hogy a góllövőlista első három helyezettje ebben a csapatban játszik. Semmiképpen sem azzal kell foglalkoznunk, hogy visszavágjunk. Az más meccs volt és más a csapat itt is, ott is. Nekünk arra kell törekednünk, hogy minél jobban szerepeljünk, gólt, gólokat rúgjunk, és lehetőleg ne kapjunk. Fontos lesz a helyzetkihasználás, ehhez nyugodtabban kell megoldanunk a kapu előtti szituációkat.”

Aljakszandr Jermakovics, a BATE vezetőedzője jó hangulatra és kemény párharcra számít kedd este a Nagyerdei Stadionban.

„Jól emlékszünk a két évvel ezelőtti párharcra, és a kiváló hangulatra. Most is erre számítok. Ellenfelünk keretének nagy része együtt maradt, így egységes csapat. Szép az új stadion, reméljük, a szurkolók megtöltik a lelátókat, és akkor csodálatos hangulatban játszhatunk.”

Jermakovics hétfőn már edzést is tartott a Nagyerdei Stadionban (Fotó: fcbate.by/ru)
Jermakovics hétfőn már edzést is tartott a Nagyerdei Stadionban (Fotó: fcbate.by/ru)

„Optimistán várjuk a mérkőzést, úgy készülünk, hogy mindenképpen továbbjussunk ebből a párharcból. Tudjuk, hogy küzdelmes meccs vár ránk, erre maximálisan felkészültünk. Mindent összeszedtünk, amit tudni akartunk a Debrecenről, így nem érhet bennünket meglepetés az ellenfél játékát illetően. Nagyon komolyan vesszük a meccset, szomorúak lennénk, ha nem jutnánk tovább, mert nagy reményeket táplálunk eziránt. A két évvel ezelőttihez képest a mostani csapatunk egységesebb, tapasztaltabb, és ezt igyekszünk hasznosítani.”

Jermakovics hétfőn már edzést is tartott a Nagyerdei Stadionban (Fotó: fcbate.by/ru)

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
HARMADIK FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
DVSC-Teva–BATE Boriszov
(fehérorosz)
Debrecen, Nagyerdei Stadion. Kedd, 20.45 (Tv: M2)

A MÉRKŐZÉSRŐL FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁST OLVASHAT A NEMZETI SPORT ONLINE-ON.

2019.02.19 20:30:20

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Az első félidőben a házigazda mind a 12 lövését elpazarolta, a folytatásban ellaposodott a meccs.

2019.02.19 18:44:51

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A Lyon beállította a Bajnokok Ligája döntetlenrekordját a gól nélküli remivel.

2019.02.19 11:43:49

Bajnokok Ligája SZ. E. M.

Az uruguayi csatárklasszis idegenbeli mérkőzésen 2015 óta nem talált be a Bajnokok Ligájában.

2019.02.14 23:28:02

Bajnokok Ligája VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Uraim, miféle világ az, ahol már „tűhegynyi” les miatt a fél szabálykönyvet az egyszeri meccsnéző orra alá kell tolni?!

2019.02.13 20:46:11

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Eljött a címvédő ideje: a madridiak kegyetlenül kihasználták lehetőségeiket az Ajax ellen.