BL: Ilyet nem szabad csinálni – Franck Boli a 2–0 után történtekről

Vágólapra másolva!
2020.09.24. 09:55
null
Franck Boli szerint a visszavágón nem szabad elkényelmesedni (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros két góllal vezetett és 3–3-as döntetlent játszott a Molde vendégeként a Bajnokok Ligája playoffkörében. A zöld-fehérek első két gólját szerző Franck Boli és Myrto Uzuni nem elégedett a döntetlennel.

 

„Nem örülök az eredménynek, nyerni akartunk, de ilyen a futball – így Myrto Uzuni, a második találatot fejelő támadó a Fradi Médiának. Ettől függetlenül jól teljesítettünk, van esélyünk a továbbjutásra hazai pályán. Meg kell nézni, mit csináltunk jól és mit rosszul. Remélem, Budapesten győzni fogunk!”

„Nagyszerűen kezdtünk, kezünkben tartottuk a mérkőzés. A második gól után valamiért visszavettünk. Ilyet nem szabad csinálni, de ebből is csak tanulhatunk. Idegenben jó eredmény a három három, de nem vagyok elégedett, nyernünk kellett volna. A visszavágón nem lehetünk kényelmesek, hajtani fogunk!” – mondta Franck Boli, az első FTC-gól szerzője.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, PLAYOFF (4. FORDULÓ)
ELSŐ MÉRKŐZÉS
MOLDE FK (norvég)–FERENCVÁROS 3–3 (0–1)
Molde, Aker Stadion, zárt kapuk mögött, Vezette: Del Cerro Grande (spanyol)
Molde: Linde – Wingo, Gregersen, Ellingsen, Haugen – Aursnes, Hussain – E. Hestad, Wolff Eikrem (Omoijuanfo, 81.), Knudtzon (Brynhildsen, 57.) – L. James (Bolly, 89.). Vezetőedző: Erling Moe
Ferencváros: Dibusz – Botka, Frimpong, Blazic, Civic – Laidouni, Haratin, Somália (Sigér D., 70.) – Nguen (Isael, 88.), F. Boli (Zubkov, 73.), Uzuni. Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: L. James (55.), Wolff Eikrem (65.), Ellingsen (83.), ill. F. Boli (7.), Uzuni (52.), Haratin (87. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik