HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.10.23 20:02 Frissítve: 2018.10.23 22:44

BL: ijesztő látvány, megőrült a mozgólépcső Rómában – videó

Kedd este a Roma labdarúgócsapata az orosz CSZKA Moszkvát fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörében. És bár a találkozó még el sem kezdődött, már több szurkoló súlyos sérüléseket szenvedett, miután a stadionhoz közeli metrómegállónál meghibásodott és ijesztően felgyorsult a mozgólépcső.

HIRDETÉS

 

RBWorld on Twitter

 

Egy meghibásodott mozgólépcső miatt több orosz szurkoló is megsérült Rómában. Az olasz Ansa hírügynökség információ szerint legalább húsz könnyebb sérültje van az esetnek, többeket azonban azonnal kórházba kellett szállítani – egy orosz szurkoló a lépcső alá szorult, neki amputálni kellett a lábát, ezt már a Republica című lap tette hozzá.

A hírképekre szakosodott EPA egyik fotóján azt látni, hogy a mentősök és a tűzoltók legalább egy, súlyosnak tűnő, fóliába tekert sérültet hordágyon hoznak fel az állomásról. 

Az olasz rendőrség már vizsgálja a történteket, egyelőre viszont csak annyit tudtak megerősíteni, a CSZKA szurkolók egy nagyobb csoportja érkezett a metróállomásra, amikor meghibásodott a rendszer.

A Mirror helyi forrásokra hivatkozva azt írja, moszkvai szurkolók ugráltak és énekeltek a mozgólépcsőn, mielőtt az felgyorsulva elkezdte volna szabályosan levetni magáról az embereket. Az egyik szemtanú szerint a tömeg alatt beszakadt a mozgólépcső alsó részét takaró fedlap, a súlyosabb sérültek oda zuhanhattak be. 

Az orosz RIA annyit tesz hozzá: a metróállomást lezárták a vizsgálat idejére. 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.08 23:00:35

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A világ most újból videobíróért kiált.

2018.11.08 11:56:51

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A Juve-szurkolók hergelése kapcsán összegyűjtöttük emlékezetes ünnepléseit és balhéit.

2018.11.07 20:50:28

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A címvédő leiskolázta Csehországban a Plzent, a CSZKA Moszkvát legyőző AS Romával együtt 9 pontos.

2018.11.07 20:42:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Úgy nézett ki, csak az a kérdés, mennyire nyeri a rangadót a Juventus, ám a hajrá elképesztő fordulatot hozott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS