BL: Ferguson aludni sem tudott, annyit törte a fejét az összeállításon

Vágólapra másolva!
2011.05.04. 23:05
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a mérkőzés utáni villáminterjúban elmondta: igen sokat gondolkodott csapata összeállításán a Schalke elleni BL-visszavágó előtt, de a pályára küldött tizenegy igazolta elgondolását.

„Nem is tudtam aludni az éjszaka, négyszer is felébredtem, és törtem a fejem. Végül büszkévé tett ez a csapat, tehát beigazolódott a döntés. Egyenként elemeztem a játékosokat, és azt mondtam: mindannyian Manchester United-játékosok, miért ne kapnának lehetőséget? Azért gondolkodtam, mert mégiscsak egy BL-elődöntőről volt szó, de szerencsére bejött, és ennek nagyon örülök" – mondta Ferguson, aki kilenc helyen változtatott kezdőcsapatán a gelsenkirchenihez képest.

Ferguson most már fél szemmel a döntőre is előretekinthet – vissza tud-e vágni a Barcelonának 2009-ért?

„Ez a csapat most meg tudja nyerni a trófeát, nagyszerű együttesünk van, remek képességű tagokkal. A Barcelona fantasztikus futballt mutat be, élmény nézni a játékát – majd igyekszünk nagyon alaposan felkészülni. De előbb még vasárnap lesz egy nagyon fontos meccsünk [a Chelsea ellen – a szerk.], és arra koncentrálunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik