BL: Dybala Cristiano Ronaldóról és Lionel Messiről is beszélt

Vágólapra másolva!
2019.02.19. 21:03
null
Paulo Dybala (jobbra) rendkívül elismerően beszélt Cristiano Ronaldóról (Fotó: AFP)
A Juventus Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntője előtt a torinói gárda argentin támadója, Paulo Dybala is a sajtó rendelkezésére állt, és ha már így alakult, megkérdezték honfitársáról, Lionel Messiről, valamint olaszországi csapattársáról, Cristiano Ronaldóról is.

 

„Volt szerencsém játszani Lionel Messivel és most Cristiano Ronaldóval is, nem sokunknak adatik meg ez a nagyszerű lehetőség – nagyszerű, mert mindig tanulhatsz valamit a legjobbaktól. Cristiano egy rendkívül nyugodt és teljesen normális srác, csakúgy, mint mi. Mindannak ellenére, amit eddig a pályafutása során elért, rendkívül szívélyes az öltözőben. Ez segít, hogy ne érezd feszélyezve magad, amikor egy ilyen játékos jelenlétében vagy” – mondta Dybala.

„Lionel Messihez hasonlítom, mert mindenki ezt teszi, és úgy vélem, mindketten egészen kivételes futballisták, s ahogy említettem, rengeteget lehet tanulni az ilyen emberektől, a pályán és azon kívül is” – tette hozzá az argentin támadó.

Az argentin támadó szerepeltetése állandó kérdést jelent, ezúttal sem volt ez máshogy, Massimiliano Allegri pedig igyekezett elviccelni a választ.

„Holnap Dybala játszani fog. Ez boldoggá tesz titeket [újságírókat], úgyhogy mehetek is, ugye?” – mondta viccelődve Allegri.

Dybala a legutóbbi öt BL-meccsén öt gólt szerzett, és pénteken is betalált a torinói gárda színeiben, a Frosinone elleni 3–0-s siker során.

„Nem a pénteki gólja miatt lép majd pályára, hanem az összteljesítménye alapján. Olyan mérkőzés lesz ez, amelyen sokat tud majd segíteni nekünk. Kiváló kondícióban van, úgyhogy helyes, hogy játszik. Az Atlético Madrid rendkívül szervezett csapat, ereje a védelmében rejlik. Az idény legfontosabb szakaszához érkeztünk, kemény gárdával küzdünk meg, amely nagyon veszélyes a pontrúgások után” – vélekedett az olasz tréner.



BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

21.00:
Schalke 04 (német)–Manchester City (angol) (Tv:Spíler2)
21.00:
Atlético Madrid (spanyol)–Juventus (olasz) (Tv:M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik