BL-döntő: Redknapp nem húzza fel magát, ha a Chelsea nyer

Vágólapra másolva!
2012.05.19. 18:30
Címkék
Ha a Chelsea nyeri meg a szombat esti Bajnokok Ligája-döntőt, akkor a Tottenham labdarúgócsapata csak az Európa-ligában indulhat az ősszel, hiába végzett a negyedik helyen az angol bajnokságban. A Hotspur menedzsere, Harry Redknapp akkor sem húzza fel magát, ha ilyen módon maradnának le a BL-szereplésről.

„Nem tudom befolyásolni az eredményt. Az idény elején az első négyben akartunk végezni, azt gondoltuk, hogy az BL-indulást ér. Ha azonban a Chelsea nyer ma, nem tehetünk semmit, ha kikap, akkor mehetünk a Bajnokok Ligájába, lesz, ami lesz. Alapesetben az ember azt gondolná, hogy az az angol csapat, amely bejut a BL fináléjába, a top négyben végez a Premier League-ben, így semmit sem befolyásol. Éppen ezért meglepő, hogy a Chelsea csak hatodik lett, de mit tehetnénk?” – nyilatkozta a Tottenham menedzsere a Sky Sportsnak.

„Nem húzom fel magam ma este a meccset nézve – folytatta Redknapp. – Az első négyben akartunk végezni, és szerintem fantasztikus teljesítmény, hogy ez sikerült, többet nem tehetünk. A Chelsea-t és a Liverpoolt is megelőztük, a top négybe jutni évről évre egyre nehezebb feladat. A Manchester City és a Manchester United minden évben ott végez majd, az Arsenal mindig ott van, amióta a Premier League létezik. A Chelsea is ott lesz jövőre, és a Liverpoollal is számolni kell, éppúgy, mint a Newcastle-lel. Fejlődnünk kell, aztán meglátjuk, beférünk-e ezen csapatok közé.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik