BL: Brandao megérezte, hogy gólt fog lőni az Internek

Vágólapra másolva!
2012.03.13. 23:08
Bár kikapott egy góllal a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az olasz Internazionale otthonában a francia Marseille csapata, idegenben szerzett találattal mégis továbbjutott.

„Voltak nehéz pillanataink, de küzdöttünk rendületlenül a gólszerzésért – mondta a mérkőzést követően Didier Deschamps, a Marseille mestere, akin nagyon látszott előtte, hogy az állása a tét. – Amikor beküldtem Brandaót, azt mondta nekem, hogy be fog találni. Ez valami mesés! Azt hiszem, hatalmas mérkőzés volt."Didier Deschamps, a Marseille mestere, akin nagyon látszott előtte, hogy az állása a tét. – Amikor beküldtem Brandaót, azt mondta nekem, hogy be fog találni. Ez valami mesés! Azt hiszem, hatalmas mérkőzés volt."

„Istennek és az egész csapatnak kell hálát mondanom gólomért – mondta a lefújást követően Brandao, a Marseille brazil csatára. – A szurkolóknak is meg kell köszönjem támogatásukat, akik ide is elutaztak, hogy segítsenek minket. Megmondom őszintén, nem is láttam a labdát, amely az előreíveléskor a hátamra esett. Aztán amikor elém pattant, sikerült a helyére küldenem, a kapus mögé."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik