BL: Ballack és Villas-Boas is hisz a Chelsea továbbjutásában

Vágólapra másolva!
2011.11.23. 23:23
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában a Leverkusen a Chelsea-t fogadta, és a ráadásban esett góllal nyertek a hazaiak. Az angolok továbbjutásában azonban a németek csapatkapitánya is bízik.

„Több kockázatot vállaltunk, így megérdemeltük nemcsak a pontszerzést, hanem a győzelmet is – értékelt a lefújás után a hazaiak karmestere, Michael Ballack, aki éppen előző csapata ellen ünnepelte 100. európai kupamérkőzését. – Igencsak elégedettek vagyunk, de csak magunkra szabad koncentrálnunk, hiszen ott vagyunk a következő körben. A Chelsea a Valenciával játszik majd, szerintem nyernek is az angolok. Minden csapat életében akadnak nehéz korszakok, a Chelsea most éli ezt át. Ismerem játékosait, visszakapaszkodnak majd a gödörből – képesek lesznek erre, hiszen egy kiváló képességekkel rendelkező, erős csapatról beszélünk."Michael Ballack, aki éppen előző csapata ellen ünnepelte 100. európai kupamérkőzését. – Igencsak elégedettek vagyunk, de csak magunkra szabad koncentrálnunk, hiszen ott vagyunk a következő körben. A Chelsea a Valenciával játszik majd, szerintem nyernek is az angolok. Minden csapat életében akadnak nehéz korszakok, a Chelsea most éli ezt át. Ismerem játékosait, visszakapaszkodnak majd a gödörből – képesek lesznek erre, hiszen egy kiváló képességekkel rendelkező, erős csapatról beszélünk."

„Mostanában nem a legjobban megy a BL-ben az angol csapatoknak, de mi nem lehetünk elégedetlenek magunkkal – így a lefújás után André Villas-Boas, aki igencsak keserű képet vágott eközben. – Összeszedetten, határozottan futballoztunk, egészen az utolsó percekig. Nem egy tudatos támadás, egyetlen pici hiba okozta a vesztünket. Ennyi volt csak a különbség a két csapat között. De még mindig a Valencia előtt állunk, és ha a Leverkusen győz is az utolsó fordulóban, mi is ezt tesszük majd, és továbbjutunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik