BL: Azt mondtam a játékvezetőnek, hogy megbotlottam – Torres

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.12. 14:44
A Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójára készülő Atlético Madrid támadója, Fernando Torres elmondta, érzése szerint a kiállítást jelentő második sárga lap túlságosan szigorú döntés volt a játékvezető részéről.

Hiába szerezte meg a vezetést csapatának Fernando Torres, a rövid idő alatt begyűjtött két figyelmeztetés miatt negatív hős lett, mivel az FC Barcelona megfordította a mérkőzést, és 2–1-es előnnyel várhatja a szerdai visszavágót.Hiába szerezte meg a vezetést csapatának Fernando Torres, a rövid idő alatt begyűjtött két figyelmeztetés miatt negatív hős lett, mivel az FC Barcelona megfordította a mérkőzést, és 2–1-es előnnyel várhatja a szerdai visszavágót.

A spanyol támadó jogtalannak érzi a második sárga lapot, elmondása szerint megbotlott, és ezért tarolta le a Barcelona középpályását, Sergio Busquetset.

„Rossz érzéssel tölt el, hogy ki kell hagynom a visszavágót. Karrierem egyik legrosszabb pillanata ez a kiállítás, ugyanakkor bármikor visszanézem, jogtalannak érzem. Tizenegy emberrel nyertünk volna. Elmondtam a játékvezetőnek, hogy megbotlottam” – árulta el saját szemszögéből a történteket Torres.

„Vannak olyan esetek, amikor a labdára mész, mégis elkésel, itt azonban nem ez történt. Nem ért sárga lapot az eset, megcsúsztam, ezért történt az egész.”

A Barcelona és az Atlético Madrid szerda este 20.45 órától csap össze egymással a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik