BL: Az első perctől tudtuk, a PSG jobb az Atléticónál – Gulácsi

Vágólapra másolva!
2020.08.19. 07:51
null
Gulácsi Péternek és csapatának nem volt jó estéje a PSG ellen (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a Bajnokok Ligája elődöntőjében a PSG 3–0-ra legyőzte az RB Leipziget. A mérkőzés után Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa a Sky Sportsnak nyilatkozott.

 

„Már az első perctől tudtuk, hogy a PSG erősebb csapat az Atléticónál. Nem is volt olyan tökéletes napunk, mint a madridi együttes ellen, így esélyünk sem volt. Nem voltunk kellően agresszívak, sem bátrak. Ha nem tudod elérni a legjobb szintedet egy ilyen meccsen, akkor a saját dolgod nehezíted meg” – idézi Gulácsit a Kicker.

A magyar válogatott kapus a második gólról, és az abban vállalt felelősségéről is beszélt.

„Megpróbáltam megjátszani Sabitzert, de a passz túl erős volt. Mindig megpróbáljuk kihozni a saját térfelünkről a labdát, sajnos egy gól mindig benne van ebben, ha a kapustól jön egy rossz passz” – folytatta Gulácsi.

„Természetesen büszkék lehetünk, hiszen eljutottunk az elődöntőig, ugyanakkor csalódottak is vagyunk, mert nagyon be akartunk jutni a BL-fináléba. Talán egy-két nap, és már boldogabbak leszünk, hogy egyáltalán eddig meneteltünk” – tette hozzá a magyar válogatott kapus.

Akárcsak a magyar kapus, úgy Julian Nagelsmann sem késlekedett elismerni, hogy a franciák rászolgáltak a továbbjutásra.

A Bajnokok Ligája-döntőben a Paris Saint-Germain ellenfele a szerda esti mérkőzés, azaz a Bayern München–Lyon meccs győztese lesz.

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ

RB LEIPZIG (német)–PARIS SAINT-GERMAIN (francia) 0–3 (0–2)
Lisszabon
, Estádio da Luz.Vezette:Kuipers (holland)
RB LEIPZIG:Gulácsi – Klostermann (Orbán, 84.), Upamecano, Mukiele – Laimer (Halstenberg, 62.), Kampl (T. Adams, 64.), Sabitzer, Angelino – Nkunku (Forsberg, a szünetben), Olmo (Schick, a szünetben) – Y. Poulsen.Vezetőedző:Julian Nagelsmann
PSG:Sergio Rico – Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat – Ander Herrera (Verratti, 83.), Marquinhos, Paredes (Draxler, 83.) – Di María (Sarabia, 87.), Mbappé (Choupo-Moting, 86.), Neymar.Vezetőedző:Thomas Tuchel
Gólszerző:Marquinhos (13.), Di María (42.), Bernat (56.)

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik