BL: az AEK-edző az ő piros lapjukat szigorúnak érzi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.22. 23:24
null
Marinosz Uzunidisz szerint még nincs lefutva a párharc (Fotó: Szabó Miklós)
Az AEK Athén vezetőedzője, Marinosz Uzunidisz arról beszélt a Mol Vidi FC ellen a Groupama Arénában 2–1-re megnyert BL-selejtező után, hogy még nincs lefutva a párharc, de fontos lépést tettek a továbbjutás felé.
Marko Nikolics nem adja fel, távozókról és érkezőkről is beszélt
Kovács Huszti kiállításáról: Azt tanultam az óvodában, hogy így kell odamenni – televíziós gyorsinterjúk itt!

„A mérkőzés vége nagyon nehézzé vált. Jól indult a meccs, ám meg kellett izzadnunk, hogy megtartsuk a vezetésünket – kezdte értékelését csapata győzelmét követően Uzunidisz. – A kiállításunkig jól játszottunk, utána viszont idegessé váltunk, különösen a kapott gólt követően, de szerencsére sikerült nyerni. A visszavágó előtt abban kell javulnunk, hogy ne legyenek ilyen üresjáratok a játékunkban. Még nem jutottunk tovább, viszont nagy győzelmet arattuk. A továbbjutáshoz a hazai meccsen még koncentráltabb futballra lesz szükség."

A szakember a kiállítások kapcsán az NSO kérdésére elmondta, az ő piros lapjukat kicsit szigorúnak tartja, de nem szokása kritizálni a játékvezetőket, így most sem teszi.

Bakaszetasz kiállítása

BAJNOKOK LIGÁJA
PLAYOFFKÖR, 1. MÉRKŐZÉS

MOL VIDI FC–AEK ATHÉN 1–2 (0–1)
Budapest,
Groupama Aréna. Vezette: Gianluca Rocchi (Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini – olaszok)
MOL VIDI FC:
Kovácsik – Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nego, A. Hadzic, Nikolov (M. Scsepovics, 54.) – Kovács I., Huszti – Lazovics. Vezetőedző: Marko Nikolics
AEK ATHÉN: Barkasz – Bakakisz, Ikonomu, Lambropulosz, Hult – Galanopulosz (Alef, 66.), Simoes – Bakaszetasz, Klonaridis (Hélder Lopes, 82.), Mantalosz – Livaja (Ponce, 86.). Vezetőedző: Marinosz Uzunidisz
Gólszerző: Lazovics (68.), ill. Klonaridis (34.), Bakaszetasz (49.)
Kiállítva: Huszti (23.), ill. Bakaszetasz (53.)

A visszavágót augusztus 28-án rendezik meg Athénban. A párharc győztese a Bajnokok Ligája csoportkörébe, vesztese az Európa-liga csoportkörébe kerül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik