BL: Abalo kezdte meg a gólgyártást a Ludogorecnél

Vágólapra másolva!
2014.07.16. 20:55
A bolgár bajnok Ludogorec Razgrad labdarúgócsapata hazai pályán 4–0-ra nyert luxemburgi Dudelange ellen a Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén.

A legutóbbi szezonban az Európa-ligában nyolcaddöntőt játszó Ludogorec a spanyol Dani Abalo góljával szerzett vezetést – a 26 éves jobbszélső természetesen csak névrokona a hasonló poszton játszó francia kézilabdázónak, Luc Abalónak –, majd betalált a szlovén Roman Bezjak, a madagaszkári Anicet Andrianantenaina és a portugál Fábio Espinho is.

A kazah Aktobe a brazil Danilo Neco találatával szerzett egygólos előnyt a Dinamo Tbiliszi vendégeként, míg a Malmö–Ventspils mérkőzés 0–0-ra végződött.

A kazah Aktobe a brazil Danilo Neco találatával szerzett egygólos előnyt a Dinamo Tbiliszi vendégeként, míg a Malmö–Ventspils mérkőzés 0–0-ra végződött.

A BL-selejtezőben története során először induló Strömsgodset rossz helyzetbe került, miután hazai pályán 1–0-ra kikapott a Steaua Bucuresti-től. A román csapatból a 20 éves Gabriel Iancu volt eredményes, a norvég bajnoknál csereként nevezett Kovács Péter nem állt be.

A Legia Warszawa közel állt egy igen kellemetlen hazai vereséghez, a lengyel alakulat csak a 91. percben tudott egyenlíteni az ír St. Patrick's ellen.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS
Dinamo Tbiliszi (grúz)–Aktobe (kazah) 0–1
Malmö (svéd)–Ventspils (lett) 0–0
Ludogorec Razgrad (bolgár)–Dudelange (luxemburgi) 4–0

Strömsgodset (norvég)–Steaua Bucuresti (román) 0–1
Legia Warszawa (lengyel)–St. Patrick's (ír) 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik