nemzetisport.hu 2016.09.15 13:49 Frissítve: 2016.09.15 22:47

BL: a világ sztárcsapatainak megfigyelői Lisszabonban – de kiért?

A Benfica 1–1-es döntetlent játszott a Besiktassal a Bajnokok Ligája B-csoportjában az első fordulóban. Noha az összecsapás nem hozott óriási izgalmakat, akadt más, ami felkeltette a futballvilág érdeklődését.

 

A mérkőzés után napvilágot látott ugyanis egy hivatalos lista arról, hogy mely csapatok küldtek megfigyelőt a lisszaboni összecsapásra. A felsorolás első látásra sokkoló!

Mint kiderül, egészen pontosan 29 (!) klub játékosmegfigyelője tette tiszteletét a meccsen, ráadásul nem is akármilyen együttesekről van szó. Hogy csak a legnívósabbakat említsük: Angliából az Arsenal, a Chelsea, a Manchester City, a Manchester United és a West Ham, Spanyolországból az Atlético Madrid, a Barcelona és a Sevilla, Németországból a Bayer Leverkusen és a Bayern München, míg Olaszországból a Milan, a Napoli és a Juventus megfigyelője tekintette meg a helyszínen a Benfica–Besiktas találkozót.

De ha ez nem lenne elég, megemlíthetjük például a Paris Saint-Germain képviselőjét is...

A lista láttán a fél világ azt találgatja, vajon ki az a futballista, akire ennyire kíváncsiak voltak a sztárcsapatok.

A Mirror négy lehetséges jelöltről ír. A portál szerint Victor Lindelöf (22 éves, hétszeres svéd válogatott védő), Álex Grimaldo (20 éves, spanyol utánpótlás-válogatott balhátvéd), Eduardo Salvio (26 éves, ötszörös argentin válogatott támadó), vagy Goncalo Guedes (19 éves, kétszeres portugál válogatott támadó) lehet az élklubok kiszemeltje, ám biztosat egyelőre senki sem tud.

Íme, a teljes lista!


 

2019.12.12 22:33:51

Bajnokok Ligája MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A pénz beszél, a futballista csak rúg és fejel.

2019.12.11 17:15:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Lewandowski nélkül is uralta a rangadót a bajor csapat, és 24 szerzett góllal zárta a csoportkört.

2019.12.11 18:31:16

Bajnokok Ligája B. J., H. Á.

Az Atlético Madrid hozta a kötelezőt, megnyerte a Kassai vezette mérkőzést a Lokomotiv ellen.