BL: a Sahtar Karagandi főtáblás lesz - kérdés, hol?

Vágólapra másolva!
2013.08.06. 21:58
A szlovén Maribor és a kazah Sahtar Karagandi is bejutott a Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó, negyedik fordulójába.

A Maribor hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a ciprusi APOEL-lel, s miután idegenben 1–1-re végzett, idegenben szerzett góllal továbbment. A szigetországiak Esmael Goncalves kiállítása miatt az utolsó négy percben emberhátrányban játszottak.

Az albán Skënderbeu fél óra alatt ledolgozta a kazah Sahtar Karagandi első mérkőzésen megszerzett előnyét, a szlovák Ivan Kruzliak által tíz percen belül megítélt két büntetőt értékesítette Bledi Shkembi. A Sahtar még az első félidőben szépített, s miután a hazaiaktól a horvát Pero Pejicet kiállították az 54. percben, a kazahok még egy gólt szerezve végül simán továbbmentek, s biztosan főtáblásak lesznek a BL-ben vagy az EL-ben – ez a selejtező következő körében dől el, sorsolás pénteken.

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

NK Maribor (szlovén)–APOEL (ciprusi) 0–0
Továbbjutott: a Maribor, 1–1-gyel, idegenben lőtt góllal
Skënderbeu (albán)–Sahtar Karagandi (kazah) 3–2 (Tomic 9., Shkembi 20., 29. – mindkettő 11-esből, ill. Hizsnyicsenko 38., Bajzsanov 67.)
Továbbjutott: a Sahtar Karagandi, 5–3-mal

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik