BL: a PAOK-edző szerint a visszavágón is a Schalke a favorit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.22. 00:41
null
Volkan Demirel (Fener, balra) védi Theo Walcott (Arsenal) lövését (Fotó: Reuters)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó fordulójában az Arsenal háromgólos előnyre tett szert a Fenerbahce otthonában, így kényelmes pozícióból várja a jövő heti visszavágót – és az eredménnyel magunk az érintettek is elégedettek. A Schalke hazai pályán 1–1-et játszott a PAOK-kal, amelynek holland edzője már a lefújás után a visszavágó zárt kapus meccse miatt sopánkodott.

 

A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ KÖZBEN RÚGTÁK KI A ZÁGRÁBI EDZŐT
Gyakorlatilag harmadszor rúgták ki a zágrábiak edzőjét rövid időn belül a horvát Dinamo labdarúgócsapatának kispadjáról, ezúttal az Austria Wien elleni 0–2-s BL-vereség után.
Miközben Krunoslav Jurcic még a sajtótájékoztatón értékelte csapata teljesítményét, a Zdravko Mamic által összehívott elnökségi ülésen döntöttek arról, hogy Bécsben Jurcic helyett a Zoran Mamic sportigazgató, Damir Krznar pályaedző duó irányítja a horvát együttest. (P. L.)

REAKCIÓK A FENERBAHCE–ARSENAL (0–3) UTÁN

Theo Walcott, az Arsenal szélsője: – Mi diktáltuk a mérkőzés iramát. Végig azt éreztük, hogy ha ezt az intenzitást tartani tudjuk, bármikor gólt szerezhetünk – és végül szereztünk is hármat. Nagyszerű az eredmény, de még nem lehetünk elégedettek, figyelni kell.

Aaron Ramsey, az Arsenal középpályása: – Ma igazán jól, csapatként tudtunk játszani. Életbevágóan fontos volt, hogy jó eredményt érjünk el, és ezt megtettük.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere: – Nagyon fontos volt számunkra, hogy előnybe kerüljünk. Ez már-már kritikus volt számunkra.

REAKCIÓK A SCHALKE–PAOK (11) UTÁN

Jens Keller, a Schalke vezetőedzője: – Elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel. Az első félidőben jól játszottunk és gólt szereztünk. Az eredmény ugyanakkor nem optimális, de képesek vagyunk idegenben is két gólt szerezni.

Huub Stevens, a PAOK vezetőedzője: – Jó kiindulópont az eredmény, de még egyszer: továbbra is a Schalke a favorit. Az első játékrészben nem játszottunk jól, a széleken egyáltalán nem próbálkoztunk, de a szünetben tisztáztunk bizonyos dolgokat. Fordulás után a Schalke már nem volt olyan veszélyes, stabilabbak voltunk, és ebből profitáltunk is. Kár, hogy a visszavágón közönség nélkül kell játszanunk, mert a labdarúgás a nézőkért van. (A PAOK egy korábbi UEFA-büntetés miatt három hazai találkozóját zárt kapuk mögött kénytelen rendezni ebben az idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik