BL: a következő szezontól a Spíler Tv is közvetít meccseket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.06. 16:41
null
A következő szezontól a Spíler TV is közvetíti a Bajnokok Ligája mérkőzéseit (Fotó: AFP)
Az előttünk álló szezontól kezdve a Spíler Tv is közvetít Magyarországon mérkőzéseket a labdarúgó Bajnokok Ligájából – derült ki a TV2 Csoport keddi közleményéből.

„Bővül a TV2 Csoport kábelportfóliója, idén új sportcsatornák indulnak Spíler2 TV és Spíler3 TV néven, amelyeken a már jól ismert sportágak mellett a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is nyomon követhetik a labdarúgás szerelmesei. Az UEFA-val kötött hosszú távú szerződés értelmében a 2018 és 2021 közti szezonokban a TV2 Csoport nézői is láthatják a legrangosabb európai kupaküzdelem mérkőzéseit. Minden forduló minden játéknapján lesz Bajnokok Ligája-közvetítés.

A Bajnokok Ligája mellett számos más exkluzív, prémium sportjoggal is rendelkezik a cégcsoport és jelenleg is zajlanak a tárgyalások újabb jogok megszerzéséről. Továbbra is követhetik a szurkolók a Premier League, az NHL mérkőzéseit és a MotoGP futamait a Spíler-csatornákon" – olvasható a TV2 Csoport közleményében.

Mindez megerősíti a korábbi bejelentést, mely szerint a 2018–2019-es idénytől Magyarországon az M4 Sport és a Spíler Tv közvetíti a BL-meccseket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik