BL: Kassai a Real játékosa, Pérez országos cimborája – jönnek a támadások

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.19. 08:01
Ahogy az várható volt, nem múlik el nyomtalanul Kassai Viktor kedd esti, a Bayern München–Real Madrid (2–4) mérkőzésen bemutatott teljesítménye. Internetes trollok például több helyen is módosították a magyar játékvezető Wikipedia-oldalát.

Mint ismert, Kassai Viktor két egyértelmű lesgólt adott meg a Madridnak, valamint Arturo Vidal második sárga lapjának jogosságát is sokan megkérdőjelezik, ami után a chilei pirosat kapott. Kassai Viktor két egyértelmű lesgólt adott meg a Madridnak, valamint Arturo Vidal második sárga lapjának jogosságát is sokan megkérdőjelezik, ami után a chilei pirosat kapott.

„Kassai Viktor magyar játékvezető, aki jelenleg a Real Madrid játékosa. Elcsalta a Bayern München 2017-es Bajnokok Ligája-negyeddöntőjét.”


„2017. április 18-án a Real Madrid a tiszteletbeli tagjává avatta.”


A spanyol Wikipedián sokáig az állt, hogy „Kassai volt a Real Madrid legjobbja a Bayern elleni összecsapáson.”

A játékvezető születési dátuma mellett szerepelt továbbá a megjegyzés, hogy Real Madrid-drukker, valamint az is, hogy a maffia tagja és eladta a meccset. Olvasni lehetett olyat, hogy „Florentino Pérez (a Real Madrid elnöke – a szerk.) országos cimborája”, illetve „visszavonul: valószínűleg már holnap”.


A szinte bárki által szabadon módosítható Wikipedián azóta visszaállították Kassai oldalának támadások előtti állapotát.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

REAL MADRID–BAYERN MÜNCHEN 4–2 (0–0, 1–2, 2–2) – hosszabbítás után
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 78 346 néző. Vezette: Kassai Viktor (magyar)
REAL MADRID: K. Navas – Carvajal, Nacho F., S. Ramos, Marcelo – Isco (Lucas Vázquez, 71.), Kroos (Kovacic, 115.), Casemiro, Modric – Benzema (M. Asensio, 64.), C. Ronaldo. Vezetőedző: Zinédine Zidane
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Hummels, Alaba – Xabi Alonso (Th. Müller, 75.), Arturo Vidal – Robben, Thiago Alcántara, Ribéry (Douglas Costa, 71.) – Lewandowski (Kimmich, 88.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző: C. Ronaldo (76., 105., 110.), M. Asensio (112.), ill. Lewandowski (53. – 11-esből), S. Ramos (78. – öngól)
Kiállítva: Arturo Vidal (84.)
Továbbjutó: a Real Madrid, 6–3-as összesítéssel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik