BL: a Barcelona és a Real esélyei egyformák - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.08. 18:18
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője többek között arról beszélt hétfői isztambuli sajtótájékoztatóján, hogy csapata és a Barcelona (valamint a negyeddöntőben egymással küzdő Bayern München és Juventus) egyforma eséllyel pályázik az idei labdarúgó Bajnokok Ligája megnyerésére.

„Az első meccsek előtt azt mondtam, hogy az idei negyeddöntőben nyolc azonos erősségű csapat gyűlt össze. Azóta változott a véleményem, most úgy látom, a Barcelona, a Real Madrid, a Juventus és a Bayern München egy lépéssel a többiek előtt jár, mindegyiknek huszonöt százalék esélyt adok arra, hogy megnyeri a Bajnokok Ligáját. A Dortmund és a Málaga közel azonos játékerőt képvisel” – latolgatott Mourinho, utóbbi két csapatot ezek szerint ugyanúgy kizárva a potenciális BL-győztesek közül, mint a Paris Saint-Germaint és a Real keddi ellenfelét, a török Galatasarayt.

„Tele lesz a stadion meglehetősen vehemens drukkerekkel, és bár az atmoszféra vélhetően félelmetes lesz, az ilyesmi engem és a játékosaimat általában feldobja – mondta a keddi meccsről Mourinho. – Akkor is továbbjutunk, ha kettő–nullára vagy három–egyre kikapunk, de ha így lesz, nem boldog emberként utazom majd vissza Madridba. Ezúttal is azt akarom, hogy győzzön a csapatom!”

BAJNOKOK LIGÁJA, NEGYEDDÖNTŐ – A PROGRAM
VISSZAVÁGÓK
Április 9., kedd
Borussia Dortmund (német)–Málaga (spanyol) – az első mérkőzésen 0–0
Galatasaray (török)–Real Madrid (spanyol) – az első mérkőzésen 0–3
Április 10., szerda
Barcelona (spanyol)–PSG (francia) – az első mérkőzésen 2–2
Juventus (olasz)–Bayern München (német)– az első mérkőzésen 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik