BL: Ferguson elégedett az eredménnyel, és nem érti a piros lapot

Vágólapra másolva!
2011.10.18. 23:30
A Bajnokok Ligájában a Manchester United a román Otelul Galatihoz látogatott, és Wayne Rooney tizenegyesből szerzett góljaival győzött.

Az idegenbeli mérkőzéseken általában nagyon keményen kell harcolni a győzelemért, és ez is egy ilyen találkozó volt – mondta a lefújás után a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson. – Nagyon nehéz összecsapáson vagyunk túl, egységes ellenféllel találkoztunk. Elégedett vagyok tehát az eredménnyel. Hosszú éjszaka volt a mai, türelemmel kellett lennünk... Nemanja Vidics kinyújtotta a lábát a kiállítás előtt, ez előfordul, különösen a nemzetközi kupákban, szóval durva belemenés volt, de nem értem, miért kapott pirosat. Azt hiszem, ennek ellenére sem fellebbezünk a döntés ellen.″Sir Alex Ferguson. – Nagyon nehéz összecsapáson vagyunk túl, egységes ellenféllel találkoztunk. Elégedett vagyok tehát az eredménnyel. Hosszú éjszaka volt a mai, türelemmel kellett lennünk... Nemanja Vidics kinyújtotta a lábát a kiállítás előtt, ez előfordul, különösen a nemzetközi kupákban, szóval durva belemenés volt, de nem értem, miért kapott pirosat. Azt hiszem, ennek ellenére sem fellebbezünk a döntés ellen.″

Középpályása, Michael Carrick sem volt elégedetlen:

„Jól teljesítményt nyújtottunk, bár volt már jobb is. Kemény mérkőzésre számítottunk, bár sokan azt mondták, hogy könnyű győzelmet aratunk ma. Tudtuk előre, hogy ez nem így lesz."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik