BL: 10 millió eurós szerződéssel marasztalná sztárját a Fradi ellenfele

Vágólapra másolva!
2019.08.11. 15:09
null
Olmót nem csak a Ferencváros védői, hanem sztárcsapatok is üldözik (Fotó: MTI)
Évi 2 millió eurós fizetéssel marasztalná a Ferencváros BL-ellenfele, a Dinamo Zagreb Dani Olmót, a horvát labdarúgócsapat legértékesebb játékosát.

 

Dani Olmóért topcsapatok versenyeznek az átigazolási piacon, többek között a Bayern München, a Manchester United és az Everton is szívesen látná soraiban a Barcelonában nevelkedő futballistát, ám a legfrissebb hírek szerint a Dinamo Zagreb inkább megtartaná sztárjátékosát, ennek érdekében pedig a horvát fővárosi klub történetének legjövedelmezőbb szerződését kínáltak neki.

A 24sata.hr cikkéből kiderül, a Ferencváros Bajnokok Ligája-beli ellenfele 10 millió eurós szerződést ajánlott a 21 éves labdarúgónak öt évre, 2024 nyaráig. A kontraktus magába foglalna egy 50 millió eurós kivásárlási árat is.

A horvátok ugyanis úgy gondolják, hogy kulcsemberük megtartása egy esetleges BL-szerepléssel jövedelmezőbb lehet: a főtáblás helyért ugyanis 15 millió euró jár, ráadásul Olmóra nagyobb figyelem hárulna, és jó teljesítményével egyenes arányosan az ára is emelkedne.

A spanyol támadó középpályás a zágrábi csapat messze legértékesebb játékosa, 15 millió euróra taksálja piaci árát a Transfermarkt. Hozzá kell tenni, nem véletlenül nagy a játékos körüli felhajtás: idei szezonjában három mérkőzésen három gól és két gólpassz, míg az előző idényben 44 meccsen 12 gól és kilenc gólpassz a mérlege.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik