Bajnokok Ligája: Szomorú, hogy ez lehet Raúl utolsó BL-meccse - Mata

Vágólapra másolva!
2011.03.08. 15:31
Bár a Valencia hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszott a Schalkéval a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, Juan Mata, a spanyol csapat játékosa magabiztosan nyilatkozott a továbbjutási esélyeiket illetően.

„Megszereztük a vezetést az első meccsen, de nem sikerült növelnünk az előnyünket, azt pedig jól tudjuk, hogy a a Bajnokok Ligájában erős csapatok szerepelnek, amelyek bármikor képesek gólt lőni, különösen ha olyan játékos van a soraikban, mint Raúl – nyilatkozta Mata az Európai Labdarúgó-szövetség honlapjának. – A BL történetének legjobb góllövője ő, nagyon intelligens játékos."

„Nyerni akarunk Németországban, és nincs kétségünk afelől, hogy képesek vagyunk elérni a célunkat – folytatta a támadó. – Sajnálom, de ez lehet az utolsó mérkőzés a Bajnokok Ligájában, amelyen Raúlt játszani látjuk. Évekkel ezelőtt, amikor még a Real Madrid ifjúsági csapatában játszottam, volt szerencsém beszélni vele. Mindig odafigyelt az ifikhez érkező új játékosokra, és sok tanácsot adott nekünk. Példa lehet minden labdarúgó számára."

A Schalke–Valencia meccs szerdán 20.45-kor kezdődik Gelsenkirchenben. Az első mérkőzésen Roberto Soldado góljára Raúl válaszolt, így alakult ki az 1–1-es végeredmény.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik