Dinamo: zárt kapu Zágrábban, pályára léphet a horvátok legjobbja

POLGÁR LÁSZLÓ (Zágráb)POLGÁR LÁSZLÓ (Zágráb)
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 09:43
null
A keddi BL-selejtezőn üres széksorok várják a csapatokat a zágrábi Maksimir lelátóin (Fotó: Polgár László)
Kedden és szerdán rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének visszavágóit. A Ferencváros a máltai visszavágójára utazik, a zöld-fehérek lehetséges következő ellenfele, a Dinamo Zagreb sorsa talán a honi futballszurkolóknak sem érdektelen.

 

Nos, abban a bizonyos párharcában a horvát Dinamo Zagreb kedden 2–0-s előnyről fogadja Grúzia tavalyi bajnokát, a Szaburtalo Tbiliszit. A zágrábiak egyébként zárt kapus meccsen kénytelenek megvívni visszavágójukat, mivel a márciusi, Benfica elleni Európa-liga-találkozón pirotechnika-használatot, rasszista megnyilvánulásokat, illetve a szektorok nem megfelelő megközelíthetőségét jegyezték fel az ellenőrök (azon az El-meccsen egyébként 29 704 néző volt a Masimir Stadonban) .

A kétgólos előny mindenesetre így is tetemes. A Dinamo egyébként 3–0-s győzelmet aratott a hétvégén Kaproncán a Slaven Belupo elleni bajnokin, a zágrábiak sztárja a lelátón helyet foglaló Dani Olmo volt. A spanyol U21-es Európa-bajnok támadó állta a szelfi-kérők rohamát, ugyanakkor már nem kizárt – hiába futott be érte például a Wolverhamptontól is sajtóértesülések szerint 25 millió eurós ajánlat –, hogy kedden pályára lép a Dinamo mezében a BL-selejtezőn.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 2. KÖR, VISSZAVÁGÓ
Kedd
, 20.00: Dinamo Zagreb (horvát)–Szaburtalo Tbiliszi (grúz)
Az első mérkőzésen: 2–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik