BL: „Nem akartam ilyen hamar a Real Madriddal játszani”

Vágólapra másolva!
2017.02.09. 14:53
Már csak néhány nap és folytatódik a Bajnokok Ligája: a Real Madrid a Napolit látja vendégül a nyolcaddöntő első mérkőzésén. Pikáns összecsapásnak ígérkezik a találkozó, hiszen a Madridban nevelkedett José Callejón visszatér nevelőegyesülete stadionjába.

A 29 esztendős támadó a Real Madrid utánpótlásbázisán nevelkedett. A blancóktól 2008-ban az Espanyolhoz került, majd három szezon elteltével visszatért a Bernabéuba. Az első csapatnál eltöltött két éve alatt felfigyelt rá a Napoli, amelynél a 2013–2014-es szezon óta kulcsembernek számít.

„Szép emlékeim vannak Madridból. Örülök, hogy hazatérhetek, de nem akartam ilyen hamar szembenézni Zidane csapatával. Különleges mérkőzésre számítok” – mondta Callejón, aki nem kerülhette el a kérdést: Cristiano Ronaldót vagy Lionel Messit tartja-e jobb játékosnak.

„Számomra Cristiano érettebb játékos. Normális, szerény srác, aki elsőként érkezik a tréningekre és utolsóként távozik. Amikor vele edzettem, mindig próbáltam tőle tanulni. Nem minden nap dolgozhat az ember a világ legjobbjával” – tette hozzá a háromszoros spanyol válogatott futballista.

A Napoli szerdán 20.45 órakor lép pályára a Real Madrid otthonában a legjobb nyolc közé jutásért rendezendő párharc első felvonásán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik