BL: „Szerintem kicsit megleptük a Videotont”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 23:45
Michael Wilde, a walesi The New Saints labdarúgócsapatának csatára szerint a Videoton elleni BL-selejtező első mérkőzésén a saját játékukat játsszák, mivel tudják, hogy képesek megtréfálni a fehérváriakat.

„A Videotontól itt voltak a meccsen, és szerintem kicsit megleptük őket a teljesítményünkkel – utalt Michael Wilde a feröeri B36 Tórshavn elleni első fordulóbeli párharcuk visszavágójára, amelyet többek között az ő három góljával 4–1-re megnyert a TNS. – A B36 egyszerűen nem tudott mit kezdeni a támadójátékunkkal. Ezúttal kissé óvatosabbnak kell lennünk, de reményeink szerint kihasználjuk a hazai pálya előnyeit, és jó eredménnyel utazhatunk a magyarországi visszavágóra. Egy újabb mesterhármas pont jó lenne! Oda kell figyelnünk a Videotonra, de a saját játékunkat játsszuk, mert tudjuk, hogy képesek vagyunk megtréfálni ellenfelünket.”Michael Wilde a feröeri B36 Tórshavn elleni első fordulóbeli párharcuk visszavágójára, amelyet többek között az ő három góljával 4–1-re megnyert a TNS. – A B36 egyszerűen nem tudott mit kezdeni a támadójátékunkkal. Ezúttal kissé óvatosabbnak kell lennünk, de reményeink szerint kihasználjuk a hazai pálya előnyeit, és jó eredménnyel utazhatunk a magyarországi visszavágóra. Egy újabb mesterhármas pont jó lenne! Oda kell figyelnünk a Videotonra, de a saját játékunkat játsszuk, mert tudjuk, hogy képesek vagyunk megtréfálni ellenfelünket.”

A walesiek kedden magyar idő szerint 20 órakor fogadják a Videotont a walesi-angol határ angliai felén lévő Oswestryben (a TNS a walesi Llansantffraid-ym-Mechain és az angliai Oswestry közös klubja, a stadionja utóbbi városban van), míg a visszavágót július 22-én, szerdán 20.30-kor játsszák a Sóstói Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik