BL-döntő: Torinótól Berlinig sétál a drukker egy belépőért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.05. 10:50
null
<strong>Nicolo De Marchi </strong>(Forrás: Juventus)
Nicolo De Marchiról senki nem mondhatja, hogy ne lenne elhivatott Juventus-drukker és ne tenne meg mindent azért, hogy élőben lássa a csapatát a szezon legfontosabb mérkőzésén.

A Bajnokok Ligája szombati döntőjébe jutó Juventus 22 éves szurkolója nagy fába vágta a fejszéjét: Torinótól a berlini Olimpiai Stadionig, összesen 1098 km-t sétál egy belépőért a fináléra. A lehetőséget a Juventus ajánlotta fel.

A Real Madrid elleni BL-elődöntő visszavágója előtt a klub a Twitteren azt kérdezte szurkolóitól, mire lennének hajlandóak, ha kedvenceik továbbjutnak a királyi alakulat ellen. Nicolo De Marchi így válaszolt: „elsétálnék Berlinig". Az olasz bajnok túljutott a Real Madridon, a klub pedig visszaütötte a labdát a drukker térfelére. Felajánlottak neki egy döntőre szóló jegyet, ha a mérkőzés kezdetéig teljesíti a távot.

Nicolo De Marchi bő egy héttel ezelőtt, május 28-án indult a Juventus stadionjától, útján egy stáb autóval kíséri végig. A Juventus mindennap közzétesz egy videót az aznapi szakaszról.

Az első nap

A hetedik nap

A fiú Olaszországon, Svájcon és Ausztrián is túljutott már. Az igazsághoz tartozik, hogy egyes részeken engedték kerékpárra ülni. „Csak 160 kilométer választ el Berlintől. Egy nagy hajrá kell még” – üzent a Juventus csütörtökön a fiúnak a Twitteren.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik