BL: A Chelsea nem azért van, hogy játssza a focit - Hazard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.01. 07:29
Az Atlético Madrid 3–1-re nyert a Chelsea otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai elődöntőjében, így ő lesz a városi rivális Real Madrid ellenfele a lisszaboni fináléban. Eden Hazard, a londoniak támadója szerint csapata eredményesebb, ha kontrákra játszhat. A túloldalon Adrián López élete legfontosabb góljáról beszélt.

„A Chelsea-t nem arra találták ki, hogy játssza a futballt – vélekedett Eden Hazard, a londoniak támadója. – Jobban megy, ha kontrázhatunk, mint a Real Madrid tette azt a Bayern München ellen. Nem tudom, mi hiányzott. A vezető gólunk után saját kezünkben volt a mérkőzés. Talán jobban akarták a győzelmet, mint mi. Nagy iramú meccs volt, olyan, amit mindenki szívesen megnéz. Nehéz találkozó volt, de jó lecke a következő évre.”

Az Atlético egyenlítő gólját szerző Adrián López élete legfontosabb találatáról beszélt.

„Ez volt életem legfontosabb gólja – nyilatkozta Adrián, az Atlético Madrid csatára. – A Chelsea megnehezítette dolgunkat azzal, hogy betalált, de nem estünk össze. Elégedett vagyok, tele vagyunk önbizalommal. Simeone a meccs előtti nap szólt, hogy kezdeni fogok, így mentálisan fel tudtam készülni.” Eden Hazard, a londoniak támadója. – Jobban megy, ha kontrázhatunk, mint a Real Madrid tette azt a Bayern München ellen. Nem tudom, mi hiányzott. A vezető gólunk után saját kezünkben volt a mérkőzés. Talán jobban akarták a győzelmet, mint mi. Nagy iramú meccs volt, olyan, amit mindenki szívesen megnéz. Nehéz találkozó volt, de jó lecke a következő évre.”

Az Atlético egyenlítő gólját szerző Adrián López élete legfontosabb találatáról beszélt.

„Ez volt életem legfontosabb gólja – nyilatkozta Adrián, az Atlético Madrid csatára. – A Chelsea megnehezítette dolgunkat azzal, hogy betalált, de nem estünk össze. Elégedett vagyok, tele vagyunk önbizalommal. Simeone a meccs előtti nap szólt, hogy kezdeni fogok, így mentálisan fel tudtam készülni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik