BL: „Remélem, hogy négy gólt szerzünk a Real ellen”

Vágólapra másolva!
2014.02.25. 17:31
Szűkre szabott, feledhető fél évet töltött el a holland Klaas-Jan Huntelaar 2009 első fél évében a spanyol Real Madridnál. A német Schalke jelenlegi labdarúgójában azonban nincs revánsvágy, hogy a holnapi BL-nyolcaddöntőben megmutassa valós tudását egykori klubja ellen. Csapattársa, Felipe Santana eközben roppant magabiztos, teheti: igaz, csak a kispadról, de megtapasztalhatta, hogyan lehet négy gólt lőni még a Real Madridnak is.

 

„Minden találkozót nagyon várok, és mindegyiken bizonyítani szeretnék. A Real Madrid elleni szerdai mérkőzés sem kivétel – mondta a húsz madridi fellépésén nyolc gólt szerző holland támadó. – Nagyon fontos párharc vár ránk, remek mérkőzés remek rivális ellen. Szerencsések vagyunk, hogy itthon kezdhetünk, aztán meglátjuk, a madridi visszavágón mire jutunk. Mindenesetre jó lenne versenyben maradni.”

Bár valami sértettséget szívesen kipréseltek volna az újságírók Huntelaarból kurtára sikerült madridi időszakára vonatkozóan, ő csak a szépre emlékezett.

„Ez egy szuper futballklub! Szép időszakot töltöttem náluk, kiváló az edzőközpontjuk, pazar a stadionjuk és nagyszerűek a szurkolóik. De az én jelenemet most a Schalke jelenti.”

„A magam részéről nagyon bízom a védelmünkben és abban, hogy olyan szerencsések leszünk, mint tavaly a Dortmund, amely kiejtette a madridiakat az elődöntőben – mondta a Schalke brazil hátvédje, Felipe Santana, aki tavaly ilyenkor még a dortmundi keret tagja volt, szép emlékeket őriz a Realról. – Alig várom, hogy szembenézhessek Cristiano Ronaldóval, aki az Aranylabdát elnyerve bizonyította, hogy a világ egyik legjobb futballistája. De nekünk ugyanúgy megvan az esélyünk! Tavaly különleges esténk volt a Dortmunddal, varázslatos volt négy gólt szerezni a Real Madrid ellen. Egy olyan nap volt, amelyen nekünk minden bejött. Remélem, holnap is hasonlóban lesz részem, és tudunk négy gólt rúgni a spanyoloknak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik