BL: nem tudták befejezni a Galata-Juventus mérkőzést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.10. 21:55
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a B-csoportban a továbbjutás kérdése dőlt volna el a Galatasaray–Juventus mérkőzésen, ám a heves havazásra és a pálya eljegesedésére hivatkozva a portugál játékvezető, Pedro Proenca a 31. percben félbeszakította a találkozót. Mivel a helyzet nem javult, Proenca már újra sem indította a mérkőzést, amelyet szerdán folytatnak 13 órától.

LABDARÚGÓ BL
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ
B-CSOPORT
Galatasaray (török)–Juventus (olasz) – a 31. percben félbeszakadtLABDARÚGÓ BL
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ
B-CSOPORT
Galatasaray (török)–Juventus (olasz) – a 31. percben félbeszakadt

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Soha nem láttam még, hogy gólt rúgnának a szurkolók – reflektált a rájuk váró pokoli hangulatra a Galatasaray elleni mérkőzés előtt Gianluigi Buffon, a Juventus veterán kapusa. Tiszta sor, de azért kíváncsiak lennénk arra, mit érzett a sokat tapasztalt Buffon, amikor a kezdő sípszó hallatán ötvenkét-ezer török szurkoló ütemes ugrándozásba kezdett, közel negyedük egyenesen méterekkel a háta mögött. Volt is miért lelkesedniük az isztambuliaknak: végre van egy nemzetközileg is elismert edzőjük (Roberto Mancini), két világsztárjuk (Didier Drogba és Wesley Sneijder), no és ki-ki mérkőzést vívhattak a Juvével a legjobb 16 közé jutásért.

A torinóiak mestere, Antonio Conte alaposan megszervezte csapata védekezését – öt középpályás mögött három középső védő –, ezzel látványosan nem tudtak mit kezdeni a mérkőzés elején a hazaiak, miközben egy ellentámadás során Fernando Llorente ziccert hibázott. Tovább hűtötte a szurkolók kedélyeit, hogy a 25. perc tájára elállt ugyan az eső, mert havazni kezdett, de ez sem tartott ám sokáig, mert kitört egy csinos kis jégzápor.

További bibliai csapásoktól eltekintettek az égiek, de a portugál játékvezető, Pedro Proenca a 31. percben felfüggesztette a mérkőzést. Ám mivel a pálya legfontosabb vonalait nem tudták mindenhol láthatóvá tenni szerinte, és eljegesedett a gyep is, végül a mérkőzés félbeszakítása mellett döntöttek az illetékesek.

A mérkőzést hátralévő részét holnap játsszák le 13 órától.

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

A TÖBBI MAI BL-MÉRKŐZÉSRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik