BL: Mourinho ismerte korábbról Hildebrandot, tudta, zavarni kell

Vágólapra másolva!
2013.11.06. 23:54
A labdarúgó Bajnokok Ligája 4. fordulójában a Chelsea hazai pályán Samuel Eto'o duplájával, valamint Demba Ba találatával legyőzte a Schalkét 3–0-ra, a német együttesben végig a pályán volt Szalai Ádám.

„Az első tizenöt perc nem volt könnyű, akadtak nehézségeink, de jó válaszokat adtunk a kihívásokra. Éretten és stabilan futballoztunk a hétvégi bajnoki vereség után. Most sokat birtokoltuk a labdát, és az első gól után már jól is játszottunk. Tudom, Petr Cech fantasztikus védése is kellett ahhoz, hogy ne legyen egy-egy, de az egész védelem keményen dolgozott, különösen szélsőik ellen a mi szélsőhátvédeink. Hogy miért nem játszott ma Eden Hazard? Azért, mert Williannak és André Schürrlének szavaztam most bizalmat, és fantasztikus munkát végeztek. Nagy csapat vagyunk, minőségi játékosokkal, és páran csalódottak amiatt, ha nem első számú emberek posztjukon. Ha rájuk kerül a sor, akkor jól kell játszaniuk. Ott van Azpilicueta, ő például nem is az eredeti posztján játszik, és milyen jól! A bajnokságban velünk lesz Hazard is, kezd vagy kispadozik, ismerjük képességeit, előbb-utóbb a csapatban lesz, abban biztos vagyok! Egyébként én mondtam Samuel Eto'ónak, hogy zavarja a Schalke kapusát, mert ismertem őt Portugáliából és Spanyolországból, és tudtam, hogy gyakran passzolnak majd hátra hozzá a németek” – értékelt a mérkőzést követően a hazaiak menedzsere, José Mourinho.José Mourinho.

„Remek győzelmet arattunk, remekül reagáltunk a bajnoki vereségre. Bizonytalanok voltunk az első tíz percben, de aztán a gólunk után megnyugodtunk, és egyszer csak elkezdtünk jól futballozni. Csalódottak vagyunk kissé, hogy három pontot Newcastle-ben hagytunk, de javítani akartunk, és azt hiszem, sikerült is” – így a Chelsea védője, John Terry.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik