ETO: Farkas József helyettesíti Pintért a Maccabi ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.14. 15:46
null
Pintér Attila Paulo Sousa csapata, a Maccabi Tel-Aviv ellen nem dirigálhatja az ETO-t (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Nem ülhet a kispadra Pintér Attila a Maccabi Tel-Aviv elleni mérkőzéseken a BL-selejtező 2. fordulójában, mindezt a vezetőedző árulta el az újságíróknak a Szuperkupa-döntő utáni sajtótájékoztatón – írja az eto.hu.

 

Pintér Attilát még a 2010 augusztusi, Dinamo Zagreb elleni Európa-liga mérkőzésen küldték el a kispadtól reklamálásért. Az UEFA két találkozóról tiltotta el a szakembert. Az eltiltás a klub tavalyi kizárása miatt most lép életbe. Az ETO természetesen fellebbezett a döntés ellen, de sikertelenül, így Farkas József fog meccselni szerdán Győrben a Maccabi Tel-Aviv ellen – olvasható a győri klub hivatalos honlapján, az eto.hu-n.

Pintér bízik abban, hogy mindenki, aki teheti, a csapat mellé áll, és segíti a kedvenceket, ő pedig maximálisan megbízik pályaedzőjében és a játékosokban, hogy sikerül megbirkózni a feladattal.

„Biztosan hátrány lesz, hogy nem lehetek ott, ezért próbáljuk minden lehetséges feladatra felkészíteni a csapatot. Ott lesz a játékosokkal Farkas József pályaedző, aki azóta a segítőm, hogy az élvonalban edzősködöm. Nagyon bízom benne és a szakmai stáb többi tagjában, továbbá a rutinos játékosokban is, akik ott lesznek a pályán” – nyilatkozta ezzel kapcsolatban Pintér az nb1.hu-nak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik