BL: gyászol az edző, a Málaga játékosai érte küzdenek majd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.08. 20:20
Manuel Pellegrini, a Málaga vezetőedzője édesapja halála miatt hazautazott Chilébe, így a kedd esti dortmundi labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőt felvezető hétfői sajtótájékoztatón a csapat egyik vezéregyénisége, Martín Demichelis nyilatkozott.

„Az edzőnk egy szót sem ejtett előttünk arról, hogy az édesapja haldoklik. Ez is bizonyítja kivételes emberi tartását. Természetesen mindannyian nagyon szomorúak vagyunk, és szeretnénk győzelemmel enyhíteni a fájdalmát” – mondta Martín Demichelis, hozzátéve: Pellegrini a kedd esti mérkőzésen már ott lesz Dortmundban, a kispadról ő dirigál majd.

Demichelís elmondta: az elmúlt napokban felhívta korábbi bayernes csapattársait, de nem azért, hogy a Dortmundról faggassa őket, hanem azért, hogy gratuláljon nekik a szombaton elhódított német bajnoki címhez.

„Nincs különleges recept arra, hogyan lehet itt nyerni – harangozta be a dortmundi meccset a jelentős helyismerettel rendelkező Demichelis. – Lényeges lesz, hogy megmutassuk az erősségeinket, hogy sokat fussunk, legyünk egyszerre agresszívek és intelligensek, merjünk vállalkozni. Ha ez mind sikerül, egyenrangú ellenfelei leszünk a BVB-nek. Eddig semmit sem kaptunk ingyen a Bajnokok Ligájában, és nem lesz újdonság az sem, hogy mi sem tartjuk oda a nyakunkat az erősebbnek tartott csapatnak.”

BAJNOKOK LIGÁJA, NEGYEDDÖNTŐ – A PROGRAM
VISSZAVÁGÓK
Április 9., kedd
Borussia Dortmund (német)–Málaga (spanyol) – az első mérkőzésen 0–0
Galatasaray (török)–Real Madrid (spanyol) – az első mérkőzésen 0–3
Április 10., szerda
Barcelona (spanyol)–PSG (francia) – az első mérkőzésen 2–2
Juventus (olasz)–Bayern München (német)– az első mérkőzésen 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik