BL: jövőre, veletek, ugyanitt - Man. City

Vágólapra másolva!
2012.12.04. 23:16
A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának hatodik, utolsó fordulójában a Borussia Dortmund már biztos csoportelsőként fogadta a Manchester Cityt, amelynek még volt esélye az Európa-ligát jelentő harmadik hely megszerzésére. A németek végül egy góllal győztek, így az angolok még az El-ről is lemaradtak.

„Be szerettünk volna kerülni az Európa-ligába, de nem sikerült, mert nem éltünk a lehetőségeinkkel, így pedig, lőtt gólok nélkül, lehetetlen győzni – értékelt Roberto Mancini, a Manchester City olasz menedzsere. – Kemény kis csoportban voltunk, és az első mérkőzéseken elkövetett hibáink miatt nem tudtunk továbblépni. A bajnokságban azért kapóra jön, hogy nem kell az El-ben is játszani, de ettől függetlenül csalódottak vagyunk. Az elmúlt idényben jobbak voltunk a BL-ben. Az első mérkőzéseken elkövetett hibáink miatt nem tudtunk továbblépni a csoportból.″Roberto Mancini, a Manchester City olasz menedzsere. – Kemény kis csoportban voltunk, és az első mérkőzéseken elkövetett hibáink miatt nem tudtunk továbblépni. A bajnokságban azért kapóra jön, hogy nem kell az El-ben is játszani, de ettől függetlenül csalódottak vagyunk. Az elmúlt idényben jobbak voltunk a BL-ben. Az első mérkőzéseken elkövetett hibáink miatt nem tudtunk továbblépni a csoportból.″

„Hibák? Igen, a régi nóta... – így a City kapusa, Joe Hart. – Fogalmam sincs, miért jönnek ezek, én is nagyon szeretném tudni. Elszántan játszottunk, de amikor az ellenfél előnybe került, ismét képtelenek voltunk fordítani. Csalódottak vagyunk, az El-ben szerettük volna folytatni, éhesek voltunk ma este is a győzelemre. A kudarcokért csakis saját magunkat okolhatjuk, ez a mi szégyenünk. Most már a bajnokságra koncentrálunk, ahol fantasztikusan megy nekünk, remélem, jövőre ismét próbálkozhatunk a BL-ben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik