Barcelona: Puyol hazautazhatott, de a kórházban éjszakázott

Vágólapra másolva!
2012.10.03. 07:04
Ibériai rangadót rendeztek a Bajnokok Ligája G-csoportjában Portugáliában, ahol a helyi bajnoki éllovas Benfica a spanyol listavezető Barcelonával csapott össze. A vendégek mindkét félidő elején rúgtak egy-egy gólt, és magabiztosan győztek, elveszítették viszont csapatkapitányukat, Carles Puyolt.

A 77. percben egy felugrás után olyan szerencsétlenül ért földet a csapatkapitány, hogy bal válla kificamodott. Ahogy arról a meccs után beszámoltunk, Puyolt azonnal az egyik lisszaboni kórházba szállították, ahol elvégezték a legsürgősebb vizsgálatokat. olyan szerencsétlenül ért földet a csapatkapitány, hogy bal válla kificamodott. Ahogy arról a meccs után beszámoltunk, Puyolt azonnal az egyik lisszaboni kórházba szállították, ahol elvégezték a legsürgősebb vizsgálatokat.

Sandro Rosell klubelnök is a kórházba látogatott, ahol az orvosi konzílium úgy döntött, hazaengedik a csapattal a játékost, ám a landolás után az éjszakát a barcelonai kórházban kellett töltenie.

Az csak a szerdai vizsgálatok után fog kiderülni, hogy Puyol sérülését a továbbiakban miként kezelik, esetlegesen szükség van-e műtétre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik