BL: Szczesny és Sagna is elégedett a dortmundi pontszerzéssel

Vágólapra másolva!
2011.09.14. 00:07
A Bajnokok Ligája F-csoportjának rangadóján a Borussia Dortmund az Arsenalt fogadta. A németek kezdték jobban a találkozót, de az angolok szereztek vezetést. A végig bátran támadó hazaiak csak az utolsó percekben tudtak egyenlíteni egy ritkán látható bombagóllal.

„Néha egy tizennyolc méterről megeresztett lövés ellen sincs mit tenni – vélekedett a lefújás után a föld-levegő rakéta szenvedő alanya, a kapus Wojciech Szczesny. – Most nem tudtam megmozdulni, esélyem sem volt hárítani. A döntetlent viszont megérdemeltük. A második félidőben rengeteget támadott a Dortmund, így megérdemelte az egyik pontot. Csapatom teljesítményével elégedett vagyok, ha így folytatjuk, szép dolgok várnak ránk a jövőben. Pat Rice jó munkát végez a kispadon, motivál minket, kiabál velünk, ahogy kell." Wojciech Szczesny. – Most nem tudtam megmozdulni, esélyem sem volt hárítani. A döntetlent viszont megérdemeltük. A második félidőben rengeteget támadott a Dortmund, így megérdemelte az egyik pontot. Csapatom teljesítményével elégedett vagyok, ha így folytatjuk, szép dolgok várnak ránk a jövőben. Pat Rice jó munkát végez a kispadon, motivál minket, kiabál velünk, ahogy kell."

Az egyik alkalommal hatalmasat mentő védő, Bacary Sagna osztja a lengyel véleményét a mérkőzésről, és egy hatalmas közhelyet is eldurrogtatott.

„Tudtuk, hogy kemény ellenféllel harcolunk ma, amely meg is mutatta, hogy milyen magas szinten tud futballozni, és megérdemli a tiszteletet. Kicsit balszerencsések voltunk, hogy kaptuk azt a gólt, de már a következő meccsre koncentrálunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik