Mexés figyelmeztetése a Unitednak: Még nincs vége a harcnak

Vágólapra másolva!
2008.04.09. 15:24
Philippe Mexés szerint még nem dőlt el, melyik csapat jut tovább a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből. A francia védő úgy gondolja, még van esélyük az elődöntőbe kerülésre, kétgólos hátrányuk ellenére. A Roma játékosa sportszerűen elismerte, nagyszerű csapat a Manchester United, melynek klucsmebere Cristiano Ronaldo.
A Roma játékosai még nem mondtak le a továbbjutásról
Fotó: Reuters
A Roma játékosai még nem mondtak le a továbbjutásról
A Roma játékosai még nem mondtak le a továbbjutásról
Fotó: Reuters
A Roma játékosai még nem mondtak le a továbbjutásról

Philippe Mexés, a Roma francia hátvédje azt javasolja a Manchester Unitednek, hogy ne írják le csapatát, mert még nem dőlt el, melyik csapat jut tovább a negyeddöntőből, annak ellenére, hogy jelentős hátrány tudatában utaznak az Old Traffordra.

„Nagyon nehéz kétgólos hátrányt ledolgozni, de a futballban bármi megtörténhet, úgyhogy nem adjuk fel a harcot. El kell felejtenünk az első meccset, és csak a visszavágóra kell koncentrálnunk, van az esélyünk a fordításra” – mondta bizakodóan Mexés.

A francia játékos elismerte, hogy jobban játszottak a „vörös ördögök” az első találkozón.

„Jól kezdtük az első félidőt, úgy éreztük, többet is kihozhatunk az összecsapásból, de a Manchester United egy nagyon jó csapat” – tette hozzá.

A futballista úgy véli az angol csapat nem lett rosszabb, mint egy éve volt, amikor 7–1-re győzték le a Romát az Old Traffordon.

„Nem igazán változtak a tavalyi idény óta. Most talán még erősebbek, nagyon együtt van az együttes, rendkívül gyors játékra képesek” – méltatta az ellenfél tudását Mexés.

Csapattársaitól eltérően a hátvéd elismerte Cristiano Ronaldo képességeit, a Manchester United kulcsemberének tartja a középpályást. A Roma több játékosa bírálta Ronaldo nagyképű cseleit, az első mérkőzés után.

Paul Scholes
századik mérkőzésén lép pályára a Bajnokok Ligájában, könnyen lehet, hogy továbbjutással ünnepli centenáriumát, a "farkasok" sztárja, Francesco Totti sérülés miatt nem lesz ott a pályán.

A várható kezdőcsapatokról a tudósítások rovatban tájékozódhat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik