Evra cseppet sem fél az Arsenaltól, játszana a BL-ben ellene

Vágólapra másolva!
2008.03.13. 12:47
Patrice Evra nem lenne elkenődve, ha csapata, a Manchester United összekerülne az Arsenallal a Bajnokok Ligája küzdelmeinek következő körében. A francia játékos elmondta, semmi értelme nincs "gyengébb" csapatokra vágyakozni, különben is: idén már megverték az "ágyúsokat".
Evra és Cristiano Ronaldo más véleményen van
Evra és Cristiano Ronaldo más véleményen van
Evra és Cristiano Ronaldo más véleményen van
Evra és Cristiano Ronaldo más véleményen van
Az Arsenal remek játékkal, idegenbeli 2-0-s győzelmével búcsúztatta a Bajnokok Ligája további küzdelmeitől az AC Milant. Hiába a jó eredmény, Patrice Evra, a Manchester United balhátvédje mégis szívesen játszana az "ágyúsokkal" a BL következő körében.

"Minden évben játszottam az Arsenal ellen. Ebben a szezonban 2-2-es döntetlent értünk el az ő pályájukon, és nem várjuk, hogy újra velük mérkőzzünk a következő hónapban. De az FA-kupában is elvertük őket 4-0-ra" - vázotla a közelmúlt történéseit Evra.

"Persze most lehet azt mondani, hogy nagy vihart kavartak azzal, hogy kiverték a címvédőt, de igazából az Arsenal egyáltalán nem rémiszt meg engem" - tette hozzá a francia védő.

"Az egyetlen csapat, amellyel foglalkozni szeretnék a következő körben, az a Manchester United. Úgy érzem nagyon nagy hibát követnénk el azzal, ha azt mondanánk, jobban örülnénk mondjuk a Fenerbahcénak, mint a Barcelonának."

A manchesteri védő a továbbiakban emlékeztetett a Real Madrid 2004-es esetére, amikor is a Monaco (Evrával a fedélzeten) kiverte a spanyol csapatot a negyeddöntőben. Akkor állítólag a királyiak már foglaltak szállást az elődöntő időpontjára - csak éppen nem jutottak tovább.

Persze akadnak a "vörös ördögöknél" is , akik más véleményen vannak, mint Evra. Cristiano Ronaldo például azt szeretné, ha elkerülnék az angol csapatokat a nyolc között, s ha egy igazi szigetországi döntő összejönne, az maga lenne beteljesülő álom.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik