Lézersugárral próbálták megzavarni Cristiano Ronaldót Lyonban

Vágólapra másolva!
2008.02.21. 16:08
A Manchester United az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) segítségét kérte abban az ügyben, hogy a szerda esti Lyon elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén a francia szurkolók Cristiano Ronaldót lézersugárral zavarták. A szervezet előbb megnézi a meccsről készült felvételeket, és csak aztán dönt, hogy indít-e vizsgálatot.
www.thesun.co.uk
www.thesun.co.uk
A portugál válogatott középpályás figyelmét állítólag már a bemelegítés közben és az első játékrészben is megpróbálták a hazai drukkerek elvonni a futballról. Az ebben a szezonban is kiválóan teljesítő játékost lézersugárral zavarták a találkozó közben.

Az angol együttes vezetőedzője, Sir Alex Ferguson elmondta, hogy az esetet jelentették az UEFA-nak.
„Jelentettük az incidenst a szövetség ellenőrének még a mérkőzés előtt – mondta a skót tréner. – Még a bemelegítés közben vettük észre, és a szervezet képviselői tudomásul vették.”

Az UEFA-nál előbb az illetékesek végignézik újra a mérkőzést, mielőtt bármilyen további intézkedésbe belekezdenének.

„Várjuk a hivatalos UEFA-ellenőr beszámolóját az esetről – nyilatkozta a szervezet szóvivője. – Mindenképpen szeretnénk látni a jelentést, mielőtt akármit is tennénk.”

„Egyelőre korai lenne bármit is mondani az üggyel kapcsolatban. Előbb újra megnézzük a mérkőzést, és csak aztán döntjük el, hogy indítunk-e vizsgálatot, avagy sem.”

A szövetség egyébként a találkozó játékvezetőjének, Luis Medina Cantalejónak a jelentését is várja ebben az ügyben.

A találkozó egyébként 1-1-es döntetlennel végződött, amely a Manchester számára kedvezőbb, hiszen a visszavágót Angliában rendezik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik