Totti nélkül is a három pontért mennek a farkasok Lisszabonba

Vágólapra másolva!
2007.11.05. 16:31
Luciano Spalletti nem nevezte a csapatkapitány Francesco Tottit az AS Roma 21 fős keretébe a Sporting Lisszabon elleni kedd esti BL-csoportmérkőzés előtt. Az Aranycipős csatár még mindig a két hete, éppen a Sporting elleni hazai meccsen összeszedett bokasérülésével bajlódik, és még nincs játékra képes állapotban.
Francesco Totti és családja: az AS Roma
Francesco Totti és családja: az AS Roma
Francesco Totti és családja: az AS Roma
Francesco Totti és családja: az AS Roma

Spalletti mester már az Empoli elleni mérkőzés előtt úgy nyilatkozott, kevés esélyt lát a rómaiak vezérének felépülésére.

Francesco Totti még a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, a Roma-Sporting találkozón sérült meg egy Liedsonnal való ütközés után, s fél óra játék után le is kellett jönnie a pályáról, a később győztes gólt lövő Mirko Vucsinics váltotta.

A nevezettek között szerepel viszont Giuly, aki könnyebb bokasérülést szenvedett az Empoli ellen. Panucci és Taddei szolgálataira azonban nem számíthat a szakvezető Lisszabonban.

A bordósárgák két győzelem és egy vereség után a második helyen állnak az "F" csoportban, egy Sporting elleni esetleges győzelmet követően azonban gyakorlatilag formalitássá válna számukra az utolsó két csoportforduló.

Az utóbbi időben újra magára találó fővárosiak az utolsó pillanatban szórtak el két pontot az Empoli otthonában vasárnap. Korábban az AC Milan otthonánból és a római derbiről is három ponttal távoztak De Rossiék.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik