Csupasport: barátai a Dunakanyarban futnak Orsiért

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.09.11. 17:30
Címkék
A koronavírus-járvány miatt fél évvel később, szeptember 20-án rendezik meg a 4. Dunakanyar-félmaratonit, amelyen két önkéntes futó adományokat gyűjt barátjuknak, a rengeteg embert inspiráló Főnixlánynak, Temesvári Orsinak.

„Azóta minden egyes nap azon dolgozom, hogy felépüljek. Hogy tanuljak valamit, és hogy jót tegyek másokkal. Adni szeretnék abból a rengeteg tudásból és tapasztalatból, amit a mindennapokban szerzek” – írja blogja bemutatkozó szövegében Temesvári Orsi sportember, futó, író, blogger, akit 2018 áprilisában elütött egy autó, és nyaktól lefelé lebénult.„Azóta minden egyes nap azon dolgozom, hogy felépüljek. Hogy tanuljak valamit, és hogy jót tegyek másokkal. Adni szeretnék abból a rengeteg tudásból és tapasztalatból, amit a mindennapokban szerzek” – írja blogja bemutatkozó szövegében Temesvári Orsi sportember, futó, író, blogger, akit 2018 áprilisában elütött egy autó, és nyaktól lefelé lebénult.

Barátnői az év elején Run FORsi néven jótékonysági kampányt indítottak Orsi támogatására, és rajthoz állnak a szeptember 20-i Dunakanyar-félmaratonin.

A teljes cikket elolvashatják a Csupasporton, ahol írtunk arról is, hogy október 10-én rendezik a Kéktúrázás napját, amelynek keretében 70 helyszínen, 1168 kilométeren 70 túravezetővel kísért túra indul.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik