Ajánló: rosszabbodott Makai Viktória lelkiállapota

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.16. 17:34
Küzd a történtekkel Makai Viktória, az ultrafutónő, akit valamivel több mint egy hónappal  ezelőtt edzés közben csaknem megerőszakoltak. Ugyanakkor optimista, mert a Run Away! mozgalom hatására nem kizárólag a (futó)társadalom mozdult meg.

„A kampányban is arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy nincsenek kész megoldások, fontos, hogy mindenki a saját helyzetére való tudatos odafigyeléssel és kis felelősségvállalással tehet azért, hogy jobb legyen a helyzet. Jövő héten lesz a lakótelepen egy lakossági fórum, a rendőrség is képviselteti magát – sokat jelent, hogy lokálisan beszélünk a történtekről, és igyekszünk tenni.”„A kampányban is arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy nincsenek kész megoldások, fontos, hogy mindenki a saját helyzetére való tudatos odafigyeléssel és kis felelősségvállalással tehet azért, hogy jobb legyen a helyzet. Jövő héten lesz a lakótelepen egy lakossági fórum, a rendőrség is képviselteti magát – sokat jelent, hogy lokálisan beszélünk a történtekről, és igyekszünk tenni.”

A Makai Viktóriával készült interjút a csupasport.hu weboldalon teljes egészében elolvashatják, miként megismerhetik Tamács Lórántot is, aki négy éve tüdőtranszplantáción esett át – és azóta is rendszeresen sportol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik