West Ham: Wenger és Mourinho verseng a franciáért

Vágólapra másolva!
2016.12.23. 10:32
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United középpályása, Dimitri Payet megszerzéséért Arsene Wenger mellett José Mourinho is csatába szállt.

Sajtóhírek szerint az Arsenal menedzsere, Wenger mellett legfőbb riválisa, a Manchester Unitedet irányító Mourinho is mindent megtesz azért, hogy klubjába csábítsa a West Ham United kulcsemberét, a francia válogatott Payetet.

A kiszemelt a „vörös ördögök” trénere szerint alapembere, Paul Pogba segítségére lehetne tervei megvalósításában, hiszen utóbbi a francia válogatottban kiváló viszonyt ápol Payettel.

Payet a nyilatkozatai alapján nem zárkózik el a távozástól, ami nem csoda, hiszen a WHU 17 bajnoki forduló után a 13. helyen áll.

„Hatással van rám a rossz szereplésünk, de mindent megteszek, hogy javítsak a helyzeten. Bonyolult a helyzetünk, ezért nyitott vagyok minden lehetőségre” – így Payet.

„Hiányzik a Bajnokok Ligája. Gyönyörű éveket tudhatok magam mögött, és szeretném még fontos sorozatokban megmérettetni magam” – árulta el őszinte érzelmeit.

„Ha egyszer úgy alakul, hogy elhagyom a West Hamet, a szabályok betartásával fogom tenni. Az edzőm megérti, hogy a kialakult szituáció nem fekszik nekem” – mondta.

A „kalapácsosok” szívesen bevonnák az üzletbe Marcus Rashfordot vagy Anthony Martialt, azonban Mourinho elzárkózik a gondolattól.

„Mindkét játékosra számít José. A West Ham érdeklődik irántuk, azonban csak az idejét pocsékolja az ügyre” – tudhatjuk meg egy, a Manchester United által meg nem nevezett forrásból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik