West Bromwich: közönségdíj Gera szupergóljáért - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.01. 13:28
Tökéletes idényrajt volt, remélem, amikor újra játszhatok, megint rúgok egy hasonló gólt – mondta Gera Zoltán, akinek az angol bajnoki idény első fordulójában a Liverpoolnak lőtt gólját az év góljának választották meg klubja szurkolói. A West Bromwich Albion minapi idény végi díjátadóján (End of Season Awards Dinner) Gera át is vette a közönség által neki ítélt trófeát.

„Tökéletes idényrajt volt, amely szinte már belevész a múltba – idézi a WBA hivatalos honlapja Gera Zoltánt szerdai beszámolójában. – Hosszú kihagyás után ez volt az első meccsem, álmodni sem lehetett volna szebb visszatérésről. Szép emlék az a gól, remélem, amikor újra játszhatok, megint rúgok egy hasonlót.”

A magyar légiós elmondta: szépen gyógyul januári térdszalagszakadásából, és reméli, hogy a következő szezon elején újra játszhat, és a későbbiekben már nem lesz része hasonló súlyos sérülésekben.

„Amúgy meg nagyon büszke vagyok a csapatra, nagyszerű idényt futunk. Még sohasem volt ilyen jó a pozíciónk a Premier League-ben” – tette hozzá Gera, aki 18 tétmérkőzésen lépett pályára a jelenleg a PL nyolcadik helyén álló WBA-ban ebben a szezonban, és négy gólja rendre győztes meccsen született.

Az idény legszebb góljára a WBA hivatalos honlapjának Facebook-oldalán szavazhattak a szurkolók. Gera szépségdíjas találata a WBA első gólja volt a Premier League 2012–13-as idényében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik